Samsung Galaxy S10 plus hoesjes van AliExpress, deze heb ik!

samsung galaxy s10 plus telefoonhoesjes van aliexpress

Sinds een kleine maand heb ik een Samsung Galaxy S10 plus en daar moesten natuurlijk nieuwe telefoonhoesjes voor komen. Nu kan ik er niet maar één bestellen, nope. Ik bestelde Samsung Galaxy S10 plus hoesjes van AliExpress . We weten allemaal dat ze daar goed betaalbaar zijn en ze leuke hoesjes hebben. Oké let’s go!

samsung galaxy s10 plus telefoonhoesjes rozen
Bij Smartphonehoesjes voor €12,95

Dit hoesjes is de enige die ik niet op AliExpress kocht maar bij een Nederlandse webshop. Hij was iets duurder, zo’n tientje, maar ik wil wel gelijk vanaf dag 1 een goed hoesjes erom hebben. Het is een doorzichtig hoesje van siliconen en is niet speciaal verder. De rozen vind ik wel mooi en de parelmoer-achtige achterkant van de telefoon zie je er mooi doorheen.

samsung galaxy s10 plus telefoonhoesjes van aliexpress

Normaal bel ik niet zo van de harde covers maar deze vond ik dan wel weer mooi. Het contrast van de rozen en de zwarte kleur was ik direct verliefd op. Voor de prijs hoef je het niet te laten natuurlijk. Anders is hij altijd nog mooi op Instagram foto’s ;)

samsung galaxy s10 plus telefoonhoesjes van aliexpress

Dit hoesje vond ik eigenlijk gelijk al wel leuk. Het is ook weer een zacht siliconen hoesje met wat bloemen erop. Niks speciaals voor de rest maar vind het wel een vrolijk hoesje.

samsung galaxy s10 plus telefoonhoesjes meloen
Zacht siliconen hoesje met meloen – €1,49

Voor meloen mag je mij altijd wakker maken, want dat is echt mijn lievelingsfruit. Alles met meloen vind ik ook lekker dus dit hoesje kon niet ontbreken. Ook verder niks speciaals, gewoon een zacht siliconen hoesje.

samsung galaxy s10 plus telefoonhoesjes hardcase marmer
Marmeren hardcase – €2,25

Dit hoesje had ik ook destijds voor mijn Huawei en beviel zo goed dat ik deze ook kocht. Het is een hardcase hoesje met zo’n lusje waar je je vinger in kunt doen voor bijvoorbeeld het nemen van een selfie. Is toch wel erg handig hoor! En hij is er in verschillende kleuren.

samsung galaxy s10 plus telefoonhoesjes roze marmer
Rosé goud, wit en marmer – €2,18

En dit is degene die favoriet is en ook om mijn telefoon zit om dit moment. Ook een zacht siliconen hoesje maar hij voelt wel stevig aan en ligt lekker in de hand. Er zitten verschillende soorten marmer afbeeldingen op met rosé gouden lijnen. Ik vind hem echt heel erg mooi!

Zoals je ziet heb ik best lopen kloten met de lichtinval dus niet alle foto’s zijn van denderende kwaliteit. De kleuren van de hoesjes komen echter wel gewoon overeen :) Ik ben super blij met mijn Samsung Galaxy S10 plus hoesjes van AliExpress.

Lees ook:
It Cosmetics Superhero mascara review
iPhone bookcase hoesjes roze en zilver
Je tuin winterklaar maken doe je zo