saffron nail polish remover

Saffron nail polish remover

geschreven door Mariska Groot

Bij de nieuwe Op = Op voordeelshop in Purmerend kwam ik niet alleen heel veel super leuke producten van W7 tegen, maar ook van Saffron. Saffron is een budgetmerk die goedkoper is dan W7 en ook vooral bekend is om de nagellak die zij hebben denk ik. Ik kwam een nagellak remover tegen in een potje, de dip & clean versie. Er waren verschillende soorten kleuren en natuurlijk koos ik voor de roze. Om hem te testen nam ik hem mee. Kijk mee naar de roze Saffron nail polish remover!

Lees ook: Primark nagellak remover review

Saffron nail polish remover

saffron nail polish remover
saffron nail polish remover

Ik denk dat iedereen de dip & clean nagellak remover wel eens heeft gezien. Hij is eigenlijk ook best wel populair en er zijn verschillende merken die dit nu al in het assortiment hebben. Eerder schreef ik over de Essence nagellak remover die ik nog steeds met veel plezier gebruik. Nu werd het tijd om deze Saffron nail polish remover te gaan proberen en te kijken of deze ook fijn is. Hij is net dat kleine beetje goedkoper namelijk en daar hou ik van. Hij is ook eigenlijk best wel zwaar in de hand omdat het een glazen pot is, dus uitkijken als je hem per ongeluk laat vallen 😉

Wat mij opviel bij deze Saffron nail polish remover is dat bij het openen direct een vieze geur naar boven kwam. Stiekem had ik gehoopt dat de verschillende kleuren waarin hij verkrijgbaar is, ook verschillende geuren waren. Dat blijkt dus niet zo te zijn. Het is een nogal chemische lucht en dat vind ik erg jammer. Eigenlijk dacht ik toen direct al dat er geen verzorgde middeltjes in zouden zitten en dat mijn nagelriemen ook niet behandeld zouden worden met een verzorgend goedje. Dat ging ik proberen en het volgende resultaat kwam eruit.

saffron nail polish remover
saffron droge nagelriemen » Doormariska.nl

Mijn nagellak was er heel erg aan toe om eraf gehaald te worden zoals je ziet, dus kon ik deze Saffron nail polish remover mooi direct testen en er foto’s van maken. Zoals je op de rechter foto ziet zijn mijn nagelriemen dan ook best wel uitgedroogd na gebruik en is het wel handig om mijn handen te wassen met een verzorgende zeep en / of een handcrème te gebruiken. Dat vind ik toch wel echt een minpunt.

Ingrediënten

saffron nail polish remover
saffron ingredienten » Doormariska.nl

De ingrediënten zijn dus alles behalve bijzonder en je kunt ook zien dat er geen goedjes in zitten die je handen en nagelriemen zouden moeten gaan verzorgen.

Conclusie

Het verwijderen van nagellak doet de Saffron nail polish remover op zich wel oké. Niet denderend maar oké. Het is niet dat je een paar keer heen en weer gaat en dat je nagellak eraf is. Ik heb zelfs behalve moeten draaien ook van boven naar beneden moeten bewegen in het potje, toen ging het gelukkig wel iets beter.
De geur ruik je alleen maar als je hem net hebt gebruikt en blijft niet op je vingers hangen, dus dat vind ik wel weer fijn. Hij droogt uit en dat vind ik jammer. Kortom, je betaald er weinig voor en dat merk je ook terug bij het product zelf.

Info en verkrijgbaarheid

Ik kocht deze Saffron nail polish remover bij de OP=OP Voordeelshop in Purmerend die net een paar dagen open is. Hij bevat 100ml aan product en is 12 maanden na opening houdbaar. Hier betaalde ik €1,79 voor. De prijs valt dus erg mee!

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.