Kruidvat introduceert eigen merk menstruatiecup

kruidvat menstruatiecup

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Menstruatiecups zijn de afgelopen jaren flink in opkomst gekomen. De cups zijn een makkelijk en duurzaam alternatief voor tampons of maandverband. Kruidvat introduceert nu haar eigen merk menstruatiecup, betrouwbaar en prettig om te dragen, zelfs tijdens het sporten of gedurende de nacht. De menstruatiecup is herbruikbaar en gaat hierdoor meerdere jaren mee.

Zelf heb ik geen ervaring met een menstruatiecup maar ik vond het een interessant persbericht om te delen. Ik weet dat veel vrouwen wel gebruik maken van zo’n cup en echt heel erg tevreden zijn en nooit meer wat anders willen.

Kruidvat menstruatiecup alternatief voor tampons en maandverband

De menstruatiecup is in de afgelopen jaren steeds meer een gespreksonderwerp geworden in de zoektocht naar alternatieven voor tampons en maandverband. Een menstruatiecup is milieuvriendelijk, omdat het gemaakt is van herbruikbaar materiaal en jarenlang meegaat.

Twee maten

De menstruatiecup van Kruidvat kan dag en nacht gebruikt worden. De cup vangt tot drie keer meer vocht op dan tampons en maandverband, waardoor de cup gemiddeld pas na 12 uur leeggemaakt hoeft te worden. Hierdoor kun je er ook makkelijk mee sporten en reizen. De cup is vervaardigd van hoogwaardige medicinale siliconen en is in twee maten verkrijgbaar. De menstruatiecup hoeft niet bij ieder toiletbezoek verwisseld te worden.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Kruidvat Menstruatiecup is vanaf 14 oktober verkrijgbaar voor € 14,95 bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

Lees ook:
Kruidvat zilver shampoo, wash in wash out en haarmasker
Kruidvat kleurcrème Colors to Play
Kruidvat Originals hydraterende lip balm en lip scrub

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.