Favorieten uit mijn make-up tasje

in make-up tasje van Hema

Eigenlijk draag ik lang niet iedere dag make-up, maar wel als ik een feestje heb op of een andere afspraak. Soms vind ik het ook leuk om thuis gewoon make-up te dragen en ga me dan gewoon opmaken vanuit het niets. Ondanks dat ik niet elke dag make-up draag heb ik wel een aantal favoriete producten die ik eigenlijk altijd weer pak als ik mezelf ga opmaken. Leuke is wel dat ik bijna al deze producten heb leren kennen via andere blogs, haha! Vandaag laat ik je zien welke producten ik dus altijd gebruik, de favorieten uit mijn make-up tasje.

Lees ook: Clarins Instant Definition Mascara

Favorieten uit mijn make-up tasje

Catrice Lash Boost

catrice lash boost

Deze kocht ik eigenlijk op de gok, maar bevalt echt super goed en gebruik hem altijd voor ik mascara aanbreng. Het is een witte basis die ervoor zorgt dat je wimpers meer volume krijgen en meer lengte. Dat vind ik leuk! Wil het resultaat nog steeds eens op de blog laten zien, maar tot op heden is dat nog niet gebeurd. Het werkt dus écht! Meestal doe ik twee dunne laagjes en die laat ik dan drogen, vervolgens doe ik er twee of soms drie laagjes mascara overheen. Smaken verschillen, maar ik hou van volle wimpers vandaar de meerdere lagen. Ja, favoriet uit mijn make-up tasje!

Essence Lash Princess mascara

essence lash princess mascara - favorieten uit mijn make-up tasje

Van deze mascara’s heb ik er inmiddels meerdere opgemaakt en het blijft echt mijn favoriete mascara. Een paar jaar lang heb ik alleen maar Bourjois mascara’s gebruikt, maar toen ik deze van Essence zag op verschillende blogs wilde ik het proberen. En ik werd op slag verliefd. Hij geeft mij echt de volle wimpers en de volume dan wordt beloofd en samen met de Catrice Lash Boost is het voor mij echt dé combinatie. Dit is eigenlijk dan ook de enige mascara die ik op dit moment gebruik.

Catrice eyebrow set

catrice eyebrow set - favorieten uit mijn make-up tasje

Deze heb ik ook opnieuw gekocht! Ik heb de vorige niet opgemaakt, maar die viel echt van ellende uit elkaar. De ‘klep’ was los gekomen van het doosje, ik was het pincetje kwijt en ik was een keer per ongeluk met mijn nagel in de lichtste kleur gekomen waardoor er niet veel meer van over was. Ook is hij dus een keer open gesprongen in mijn make-up tasje waardoor alles onder het wenkbrauwpoeder zat. Gelukkig was hij weer op voorraad bij Kruidvat en ik kocht hem opnieuw. Het is een leuk en compleet setje met pincet, borsteltje, kwastje en twee kleuren poeder. Ik gebruik altijd de lichtste eigenlijk.

MUA Undress Your Skin shimmer highlighter

mua undress your skin shimmer highlighter

Met highlighters ben ik echt totaal niet bekend, maar toen ik deze van MUA toegestuurd kreeg wilde ik het wel proberen. Geen idee hoe ik het aan moest brengen dus ik deed dat gewoon met mijn vingers een beetje subtiel. Met kerstavond deed ik dit en ik kreeg er eigenlijk alleen maar complimentjes over, hartstikke leuk dus! Niet dat ik deze altijd gebruik als ik mij opmaak, maar wel als ik een feestje heb of uit ga. Ben er blij mee! En een mooie toevoeging aan mijn make-up tasje en favorieten.

Hema longer lasting lipstick 06

hema longer lasting lipstick 06

Deze heb ik inmiddels alweer een tijdje en heb over deze Hema Longer Lasting lipstick in 06 al eens een review geschreven. Nog steeds is hij een van mijn favorieten en draag ik hem graag. Hij blijft inderdaad heel erg goed zitten en de kleur is heel mooi mat en ietwat donkerder rood dan de ‘normale’ rood. Hij kost maar €3,50 bij Hema , dus echt een aanrader! Hij is zeker een van mijn favorieten uit mijn make-up tasje.

Essence Stay all day concealer

essence stay all day concealer

Net als met highlighter was concealer niet aan mij besteed, dacht ik. Tot ik na het lezen op verschillende blogs erachter kwam dat dit toch wel heel handig zou zijn als het zou werken en ik kringen onder mijn ogen had. Ik besloot een budget variant van Essence te proberen en moet zeggen dat ik er blij mee ben. Of ik het allemaal goed doe weet ik niet, maar ik geloof wel dat ik er frisser uit zie als ik dit gebruik. Dit gebruik ik wel meer dan de highlighter eigenlijk. Over deze Essence Stay All Day concealer schreef ik ook al een review.

Dit waren de favorieten uit mijn make-up tasje. Dacht dat m’n nieuwe sjaal wel mooi zou zijn als ondergrond maar helaas is dat toch iets anders uitgepakt. De foto’s zijn bewerkt maar de sjaal maakt de foto’s iets grauwer helaas. Volgende keer beter!

Lees ook:
essence stay all day concealer in 10 natural beige
Hema longer lasting lipstick 06 (dé perfecte rode kleur en houdbaarheid?)

Wat is of zijn jullie meest gebruikte make-up producten?