Lolita Lempicka Mon Premier eau de parfum, zomer tip!

by Mariska
lolita lempicka eau de parfum

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Een van de geuren die ik jaren geleden al heb leren kennen is het Lolita Lempicka eau de parfum. Ooit geroken bij een oud collega en ik vond hem zó ontzettend lekker, dat ik ook een flacon kocht. Destijds opgemaakt en nooit meer aan gedacht, tot ik hem weer voorbij zag komen. Dus je raad het al: nu ga ik schrijven over dit heerlijke parfum voor de zomer, net als Daisy van Marc Jacobs.

Lees ook: Versace Yellow Diamond Intense eau de parfum

[affiliate_products style=”grid” heading_title=”h3″]
[/affiliate_products]

Lolita Lempicka Mon Premier eau de parfum

lolita lempicka mon premier eau de parfum
Lolita Lempicka Mon Premier eau de parfum, zomer tip!

Het Lolita Lempicka Mon Premier draagt zit in een mooie flacon. Een blauwe speelse flacon met gouden opdruk en gouden dop. Laat ik eerst ingaan op de geurnoten die erin zitten.

Topnoten: steranijs, viooltje, klimop
Middennoten: zoethout, kersen, iris, orris wortel, amaryllis
Basisnoten: vanille, praliné vulling, tonkaboon, witte musk, vetiver

Het parfum schijnt vandaag de dag niet meer zo populair te zijn als zo’n 10 jaar geleden en dat is in mijn ogen echt zonde! Het is namelijk een eau de parfum die zeer geschikt is voor de zomer en ook lekker lang blijft hangen. Je hoeft dus niet steeds bij te spuiten, is mijn ervaring. Het is een lekker zoet en aanwezig parfum met een vrij bijzonder twist. Ik vind het zeker geen 13 in een dozijn geur en dat maakt de geur best uniek. Daarnaast is hij ook (vind ik) vrij betaalbaar voor een hele goede geur die lang blijft hangen. Voor 100ml betaal je namelijk rond de €50-€60. Zeker voor zo’n hoeveelheid betaal je vaak veel meer.

Mon Premier Parfum, een eigentijds boeket van zoethoutbloemen met oriëntaalse, vleselijke en bedwelmende tonen, nodigt uit tot reizen en passie. Een ode aan vrouwelijkheid die onmiddellijk, intens, eeuwig verleidt.

Het Lolita Lempicka Mon Premier eau de parfum blijft echt lekker lang hangen en ruikt zoet en zomers. Zelf zou ik hem niet zo snel dragen in de herfst of winter. Dan denk ik vaak aan Addict van Dior bijvoorbeeld. Wat mij betreft is dit parfum dus echt een tip voor de zomer en zonnige dagen en mag die niet op de achtergrond raken 🙂

Related Posts

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.