Geometric Peachy Nail Art

Geometric Peachy Nail Art

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Als het gaat om nail arts houd ik zelf het meeste van subtiele nail arts. Vandaag heb ik voor jullie een Geometric Peachy Nail Art gemaakt. Geometric vormenkun je eindeloos combineren en tegenwoordig zijn ze ook helemaal een hype, kijk je mee!

Geometric Peachy Nail Art

Wat heb ik gebruikt

Geometric Peachy Nail Art
Geometric Peachy Nail Art

Als eerste heb ik op alle nagels twee laagjes van Essie High Class Affair aangebracht. Een zacht peachy kleur.

Geometric Peachy Nail Art

Daarna heb ik gekozen om een geometric afbeelding te gebruiken. Moyou London Holy Shapes 07 is hier perfect voor. Op deze plate staan 18 verschillende geometric afbeeldingen. Mijn nagels zijn helaas wel iets te lang dus de afbeelding kwam niet helemaal op de nagel, dit heb ik later nog bij moeten werken vandaar dat je op de foto er niets van ziet. Dat vind ik wel een persoonlijke tegenvaller van deze plate.

Geometric Peachy Nail Art

Geometric Peachy Nail Art vind ik een mooie combinatie het is een lief kleurtje met een stoere print geworden. Nadat de afbeelding goed op de nagel zat heb ik de top coat van Faby er overheen aangebracht, deze geeft een subtiele glans en zorgt ervoor dat de nagellak niet gaat chippen.

Lees ook:
Nail Art | Stamping Nails
Nail Art | Chevron
Autumn Nails
Nail Art Hibiscus Roze

Geometric Peachy Nail Art

Wat vind jij van deze Geometric Peachy Nail Art?

Liefs, Lonneke

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.