Geometric Peachy Nail Art

by Mariska

Als het gaat om nail arts houd ik zelf het meeste van subtiele nail arts. Vandaag heb ik voor jullie een Geometric Peachy Nail Art gemaakt. Geometric vormenkun je eindeloos combineren en tegenwoordig zijn ze ook helemaal een hype, kijk je mee!

Geometric Peachy Nail Art

Wat heb ik gebruikt

Als eerste heb ik op alle nagels twee laagjes van Essie High Class Affair aangebracht. Een zacht peachy kleur.

Daarna heb ik gekozen om een geometric afbeelding te gebruiken. Moyou London Holy Shapes 07 is hier perfect voor. Op deze plate staan 18 verschillende geometric afbeeldingen. Mijn nagels zijn helaas wel iets te lang dus de afbeelding kwam niet helemaal op de nagel, dit heb ik later nog bij moeten werken vandaar dat je op de foto er niets van ziet. Dat vind ik wel een persoonlijke tegenvaller van deze plate.

Geometric Peachy Nail Art vind ik een mooie combinatie het is een lief kleurtje met een stoere print geworden. Nadat de afbeelding goed op de nagel zat heb ik de top coat van Faby er overheen aangebracht, deze geeft een subtiele glans en zorgt ervoor dat de nagellak niet gaat chippen.

Lees ook:
Nail Art | Stamping Nails
Nail Art | Chevron
Autumn Nails
Nail Art Hibiscus Roze

Wat vind jij van deze Geometric Peachy Nail Art?

Liefs, Lonneke

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?