Parfumado abonnement en kortingscode

by Mariska

Vandaag heb ik Parfumado in de spotlight. Ik vertel over het Parfumado abonnement en heb zelfs ook een fijne kortingscode. Mijn keuze is dit keer gevallen op een heerlijk parfum van Tom Ford die ik je ook nog ga laten zien. Als je net zo van parfum houdt als ik doe, lees dan zeker even verder want dit kan heel interessant voor je zijn.

?wi=270660&ws=

Parfumado abonnement, hoe werkt het?

Bij het Parfumado abonnement kun je elke maand een nieuwe geur uitkiezen uit het assortiment die zij op dat moment hebben. Je krijgt het geleverd in een doosje met daarin een flacon van 8ml. Dat lijkt weinig, maar zij garanderen 4 sprays per dag gedurende 30 dagen. Als je het zo leest lijkt het weer niet heel weinig. Heel fijn! Want 4 sprays per dag zou bij een geur met een goed sillage voldoende moeten zijn.

Als je een Parfumado abonnement neemt, dan zit je verder nergens direct aan vast. Het is flexibel en je kunt op elk moment stopzetten of (tijdelijk) pauzeren als je dat wilt. Je bestellingen volgen om de 4 weken, vanaf het moment dat je voor het eerst hebt besteld. Je betaalt €14,95 per maand en dat is inclusief verzendkosten.

De geuren waaruit je kunt kiezen kun je alleen zien als je gratis een profiel aanmaakt (dit kun je ook doen met je Facebook account). Je zit dan nergens aan vast, maar neem van mij aan dat je er veel heerlijke kunt vinden. Een aantal van mijn favorieten zijn: Versace Crystal Noir , Narciso Rodgriguez Narciso en Dolce & Gabbana The One. Natuurlijk nog vele anderen voor als je mijn smaak niet zo geweldig vindt ;)

Bij het Parfumado abonnement koos ik dit keer Noir Pour Femme van Tom Ford. Tom Ford is een merk die ik wel ken en heb er een paar keer iets van geroken. Je moet ervan houden, want over het algemeen zijn de parfums erg sterk. Deze ook, maar heeft wel iets zoetigs.

Tom Ford Noir Pour Femme vangt het vrouwelijke spel van opvallen en intimiteit in een bloemig, Oosters parfum met extravagante en verleidelijke akkoorden.

De kortingscode

PARFUM2020D – Deze geeft 30% korting op de eerste maand dus dat is zeker de moeite waard om te proberen. Zeker als je weet dat je elke maand weer kunt opzeggen of een ander moment wanneer je wilt. Je kunt er zelfs voor kiezen om eenmalig een parfum te kopen met de kortingscode en vervolgens (wel nadat je het parfum hebt ontvangen) het abonnement weer opzegt.

Is dit parfum abonnement iets voor jou?

Lees ook:
Pepe Jeans Celebrate eau de parfum
Versace Crystal Noir eau de parfum review
5 zomergeuren voor dames die je moet scoren

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?