Mijn week in foto’s #39

Mijn week in foto’s #39

Weer merk ik dat ik weinig foto’s heb gemaakt van afgelopen week, maar ik heb er wel een paar. En ik wil een tip geven: deze French Lavender spray van The Body Shop is bij mij écht favoriet op dit moment en ik slaap er echt beter door. Ik ga er nog apart een review over schrijven ook. Kijk mee naar afgelopen week!

Maandag 20 juli

Ik ben mezelf de hele week al aan het verlekkeren door te kijken naar nieuwe meubels die ik ooit wil gaan kopen. De kleur komt op deze foto niet over (want gemaakt van mijn laptopscherm), maar hij is dus bordeauxrood en van fluweel. Zo mooi en staat zeker op mijn wishlist. Maar ook de banken van Sissy Boy zijn prachtig, zo ben ik achter gekomen.

Dinsdag 21 juli

Dinsdag heb ik gewerkt bij cliënten thuis en daarna ging ik naar huis. Ik kwam erachter dat ik deze watermeloen lolly nog had liggen dus die werkte ik naar binnen. In de avond at ik deze panini van de supermarkt. Ik probeer zoveel mogelijk glutenvrij te eten en dat is deze niet. Toch was hij echt heerlijk!

Woensdag 22 juli

Volgens mij is er een kat die zich erg betrapt voelt haha. In de middag ging ik met mijn broertje mee op de trekker na een tijdje, betaalde ik een boete van €52 (zonde van het geld) en at ik nog een bakje kibbeling. Die kibbeling was heerlijk maar toch niet zo’n goed idee. Ik kreeg (denk ik) door de vettigheid erg last van mijn maag.

Donderdag 23 juli

Donderdag had ik 1 cliënt waar ik naartoe moest en daarna was ik vrij. Ik had ontzettend trek in een tosti en besloot met glutenvrij brood een tosti te maken. Dat ging prima en was ook goed te eten. Voor herhaling vatbaar dus 🙂

Vrijdag 24 juli

Vrijdag moest ik ook weer werken en daarna ging ik op zoek naar een Chinees restaurant in Edam. Had er al tijden zin in en nu een gevonden. Daar kon ik 2 dagen van eten en het was heerlijk. Op naar de volgende keer, haha.

Zaterdag 25 juli

Van zaterdag heb ik helemaal geen foto’s. Er was ook weinig te laten zien want ik heb de hele dag op de bank tv gekeken. Ondertussen wel wat dingen gedaan op de laptop maar dat was het. Ben zelfs niet buiten geweest, haha.

Zondag 26 juli

Gisteren moest ik wel echt even de deur uit. Een dag lekker thuis is natuurlijk helemaal prima, maar een paar dagen achter elkaar kan ik niet. In de middag ging ik naar mijn moeder en we haalde wat eten bij de snackbar. Deze hamburger was heerlijk, met cheddar kaas en een gebakken ei. Ook voor herhaling vatbaar.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook