Essie Full Steam Ahead

essie full steam ahead

Ja, hier kom ik weer met een lakje van Essie, Essie Full Steam Ahead. Steeds meer liefde krijg ik voor dit merk ook. Dit kleurtje is normaal niet een kleurtje die ik snel zou komen, maar vond hem wel lekker zomers. Daarbij was er op dat moment ook nog 30% korting dus dat is helemaal fijn! Het is een mooie lila kleur met daarin glitters.

Lees ook: Essie Peach Side Babe

Essie Full Steam Ahead

essie full steam ahead


Bovenstaande foto is precies gemaakt in de zon én in de schaduw toen ik binnen zat voor mijn laptop. Zo zie je eigenlijk precies hoe die is. Je ziet de glitters die erin zitten, maar ook dat hij helaas niet helemaal goed dekt in twee laagjes. Dit zie je vooral op mijn ringvinger. Het beste kun je dus ook drie laagjes gebruiken bij dit lakje. Een voordeel; hij droogt vrij snel. Dus je kunt ook vrij snel de laagjes erop brengen.

essie full steam ahead

Ik moet echt leren om mooiere swatches te maken vind ik en daar ga ik ook op oefenen! Maar, ik moet zeggen dat ik deze niet heel erg slecht vind. De kleur vind ik een hele leuke kleur voor de zomer en de lente en iets minder voor de herfst en de winter. Dan gebruik je over het algemeen toch net wat meer donkere kleuren zoals bruin en donker grijs.

Essie Full Steam Ahead heb ik gekocht bij DA drogist. Over het algemeen hebben zij redelijk vaak 30% tot 50% korting op Essie lakjes uit een limited edition die dan ‘uit’ is als het ware. Normaal gesproken kosten ze rond de €10,00 voor 13.5ml wat wel veel is! En dan nog maar niet te praten over de fijne lak die goed lang blijft zitten en de fijne kwast. Het is het geld zeker dubbel en dwars waard! Essie is te koop bij bol.com

Lees ook:
Essie After Sex, nagellak voor kerst?
Essie Peach Side Babe
Essie artikelen

Wat is jouw favoriete Essie lakje?

21 Reacties

 1. Mirjam
  26 juni 2014 / 20:14

  Mooi en lief kleurtje! Ik heb deze vorig jaar ook gekocht šŸ™‚

 2. NailTalk
  26 juni 2014 / 18:06

  Prachtig lief lakje!

 3. 26 juni 2014 / 14:40

  Wat een ontzettend lief en schattig lakje, erg mooi!

 4. Stella
  26 juni 2014 / 14:16

  Alweer zo’n mooi kleurtje, ik vind dat ‘ie best goed dekt hoor šŸ™‚

 5. Kimberley
  26 juni 2014 / 12:52

  Een beetje prijzig, maar wat een lief kleurtje!

 6. Lisette
  26 juni 2014 / 11:44

  Wat een schattig kleurtje! Echt heel leuk šŸ™‚

 7. Marjoleine
  26 juni 2014 / 01:04

  Erg mooi kleurtje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.