Essence Naughty and pink!

essence naughty and pink!

Valt het al op dat ik gek ben op roze nagellakjes? Ik heb er weer een gevonden! Dit is Essence Naughty and Pink! een mooie donker roze kleur die zelfs een beetje neigt naar frambozenkleur. Uiteraard vind ik dat ik elke roze kleur nagellak moet hebben (elke tint is anders.. ;) ) dus ik nam hem een tijdje geleden mee. Nu is het tijd om hem een plekje op mijn blog te geven!

Lees ook: Catrice A wink of pink en Catrice Oh, Pinky day!

Essence Naughty and Pink!

essence naughty and pink!

Net zoals Essie Lounge Lover en Catrice Orange County, is dit ook weer een lastige kleur om precies goed vast te kunnen leggen op camera. Ik heb de kleur in de foto dus wel iets moeten bewerken om hem zo mooi als mogelijk over te laten komen en ik geloof dat dit aardig gelukt is als ik zo naar de foto’s en het potje nagellak kijk. Tijd om meer foto’s te laten zien!

essence naughty and pink!
essence naughty and pink!
essence naughty and pink!

Het is een hele mooie donker roze kleur, maar wel eentje die echt super opvalt en van je nagels afspat! Neon is het nét niet, maar opvallen doet hij zeker. Essence Naughty and Pink! dekt in een laagje in principe al voldoende, maar op de foto heb ik er twee laagjes van gemaakt.

Essence Naughty and Pink! was te koop bij Kruidvat, maar zie ik nu niet meer op de website staan. Of hij tijdelijk is uitverkocht weet ik niet, wellicht dat hij nog in de winkel te verkrijgen is. Overal is nu natuurlijk de ‘gel polish’ en dat is deze niet. Deze is uit de colour & go lijn van Essence. Buiten dat ben ik nog wel heel erg blij met Essence Naughty and Pink! en past hij prima in mijn al veel te roze nagellak collectie :)

Lees ook:
W7 Pink Mirror
Saffron Silk Pink

Wat is jouw favoriete roze nagellak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *