Essence Be awesome tonight! & Life is pink!

essence be awesome tonight & life is pink

Ik heb nog best wat lakjes van Essence liggen die ik nog niet heb laten zien. Van al deze lakjes laat ik vandaag Essence Be awesome tonight! & Essence Life is pink! zien. Be awesome tonight is een een lichte roze kleur en Life is pink! is daarentegen een beetje een fuchsia kleur. Hij kan ook door als donker roze, maar ik denk meer fuchsia. Beide wel leuke kleurtjes en ook nog verkrijgbaar bij Kruidvat voor zover ik weet.

Lees ook: Essie Status Symbol

Essence Be awesome tonight!

essence be awesome tonight!
essence be awesome tonight! 1

Essence Be awesome tonight! is zoals je ziet een hele lichtroze kleur. Normaal gesproken kan ik het nooit zo echt worden met hele lichte lakjes, omdat de structuur vaak niet zo fijn is. Het lijkt wat dikker en wat stroperiger dan andere kleuren. Dat heb ik al eens eerder ervaren en ik hoopte dat deze het beter zou doen.
Op zich liep ik tegen hetzelfde probleem aan; de lak was net wat stroperiger dan anders. Voor mij wel echt een minpunt, omdat dat gewoon niet fijn lakt en het ziet er vaak ook niet mooi uit. Daarbij heb je absoluut twee laagjes nodig, want bij een laagje zie je je nagels op alle punten door de nagellak heen. Nee, niet mijn favoriet. Hij heeft wel een voordeel: je handen lijken wel bruiner door de lichte tint 😉

Essence Life is pink!

essence life is pink!
essence life is pink!

Essence Life is pink! is ook een roze kleur, maar dan weer heel anders. De structuur is vele malen beter, hij lakt fijner en ook de dekking is veel fijner dan de andere lak. Deze structuur is gewoon zoals je gewend bent van de lakjes van Essence, er is goed mee te lakken. Ook dekt Life is pink! eigenlijk wel in een laagje, maar ik heb er toch twee aangebracht. Op de foto lijkt de kleur wel iets anders. Hij is in het ‘echie’ toch meer fuchsia van kleur. Ja, deze lak raad ik wel aan! Als je van roze of fuchsia houdt tenminste 😉

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De lichte lak raad ik dus niet aan, mede door de structuur die heel stroperig is. Dit ervaar ik vaker bij lakken die licht van kleur zijn. De fuchsia kleur raad ik zeker wél aan. Deze is gewoon fijn zoals we gewend zijn van Essence; lakt goed, dekt goed en de structuur is fijn.
Beide lakjes bevatten 8ml aan lak en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,69.

Lees ook:
Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)
H&M Tickled Pink

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook