Nail Art | Stamping Nails

Doormariska.nl 3

Goedemorgen! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik deze stamping nails gemaakt heb. Ik heb twee varianten gemaakt voor dit artikel, kijk je mee!

Lees ook: Nail Art met Pink Gellac

stamping nails

Wat heb ik gebruikt voor stamping nails nail art

stamping nails

De plate die ik voor deze nail art heb gebruikt is van MoYou. Ik gebruik graag de plates van MoYou en daarbij de  Clear Jelly Stamper, die maakt het stempelen echt zoveel makkelijker! Met de pijl heb ik aangegeven welke afbeelding voor deze twee nail arts heb gebruikt.

Als ik ga stempelen dan doe ik als de basis- kleur erop zit altijd de Beautyill Liquid Tape om mijn vinger heen. Als de stempel dan te groot is en over mijn nagel komt, kan ik het zonder veel moeite en schoonmaakwerk het zo verwijderen.

Doormariska.nl 4

Deze eerste variant is subtiel. Ik vond het juist mooi om bij deze nail art een hele rustige en natuurlijke kleur te gebruiken als basis. Door de glitter eraan toe te voegen maak je het nét wat eleganter en vrouwelijker.

stamping nails

Op de accent nagel gebruikte ik ZOYA PixieDust waar ik even voor jullie een close-up van moest maken. Zoya heeft prachtige glitter nagellakken van goede kwaliteit en dierproefvrij!

stamping nails
Doormariska.nl 8

De tweede variant is deze nail art. Hierbij heb ik alleen de als basis Essie Between The Seats en daarover heen gestempeld met MoYou Holy Shapes – 04.

Welke van de twee nail arts vind jij het mooiste? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Lees ook:
Half Moon Nail Art
Nail Art Hibiscus Roze

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *