My good old Reebok sneakers

reebok sneakers

Op sneakers loop ik zo goed als nooit. Ik koop ze nooit en had er ook niet echt een band mee. Die Adidas sneakers die ik overal voorbij zie komen vind ik op zich wel leuk, maar niet iets waar ik mijn geld aan wilde uitgeven eerlijk gezegd. Laatst was ik dus mijn schoenen allemaal aan het opruimen en kwam ik dus Reebok sneakers tegen waarvan ik het bestaan allang was vergeten, haha! Eigenlijk vond ik ze nog best leuk ook! Ondanks dat ze er niet meer helemaal nieuw uitzien ga ik ze wel lekker laten zien :)

Reebok sneakers

reebok sneakers
reebok sneakers
reebok sneakers
reebok sneakers
reebok sneakers
reebok sneakers

Ik gok dat ik deze Reebok sneakers sinds 2007 heb, tenminste iets in die richting en maar heel erg weinig gedragen. Wel weet ik dat ik ze nooit echt weg kon geven of weg kon gooien omdat ik ze stiekem ergens nog wel leuk vond. Gelukkig maar dat ik ze alsnog vond bij mijn schoenencollectie, want ik heb ze de afgelopen week toch alweer een paar keer gedragen. Ze lopen echt heerlijk en zijn ook nog best leuk te combineren met een spijkerbroek en een trui.

Op internet heb ik me suf gezocht, maar ik geloof niet dat ze nog ergens verkrijgbaar zijn. Als ik ze zo eens bekijk zou het ook nog wel eens kunnen zijn dat het een limited edition is geweest. Nog steeds mijn smaak wel trouwens! Ik hou van de combinatie zwart met roze. Vooral die kleine roze steentjes in het Reebok logo doen het hem ook. Ziet er toch super leuk uit? Net als die kleine roze steentjes bij de veters.

Geluk bij een ongeluk dus, dat ik ze nog heb! :)

Lees ook:
Nieuwe Hema notitieboekjes
Sneeuw en autorijden like hell (ik slipte!)
Primark Amsterdam shoplog juni 2019