My good old Reebok sneakers

reebok sneakers

Op sneakers loop ik zo goed als nooit. Ik koop ze nooit en had er ook niet echt een band mee. Die Adidas sneakers die ik overal voorbij zie komen vind ik op zich wel leuk, maar niet iets waar ik mijn geld aan wilde uitgeven eerlijk gezegd. Laatst was ik dus mijn schoenen allemaal aan het opruimen en kwam ik dus Reebok sneakers tegen waarvan ik het bestaan allang was vergeten, haha! Eigenlijk vond ik ze nog best leuk ook! Ondanks dat ze er niet meer helemaal nieuw uitzien ga ik ze wel lekker laten zien 🙂

Reebok sneakers

reebok sneakers

reebok sneakers

reebok sneakers

reebok sneakers

reebok sneakers

reebok sneakers

Ik gok dat ik deze Reebok sneakers sinds 2007 heb, tenminste iets in die richting en maar heel erg weinig gedragen. Wel weet ik dat ik ze nooit echt weg kon geven of weg kon gooien omdat ik ze stiekem ergens nog wel leuk vond. Gelukkig maar dat ik ze alsnog vond bij mijn schoenencollectie, want ik heb ze de afgelopen week toch alweer een paar keer gedragen. Ze lopen echt heerlijk en zijn ook nog best leuk te combineren met een spijkerbroek en een trui.

Op internet heb ik me suf gezocht, maar ik geloof niet dat ze nog ergens verkrijgbaar zijn. Als ik ze zo eens bekijk zou het ook nog wel eens kunnen zijn dat het een limited edition is geweest. Nog steeds mijn smaak wel trouwens! Ik hou van de combinatie zwart met roze. Vooral die kleine roze steentjes in het Reebok logo doen het hem ook. Ziet er toch super leuk uit? Net als die kleine roze steentjes bij de veters.

Geluk bij een ongeluk dus, dat ik ze nog heb! 🙂

Lees ook:
Nieuwe Hema notitieboekjes
Sneeuw en autorijden like hell (ik slipte!)
Primark Amsterdam shoplog juni 2019

9 Reacties

 1. Robin Valentine
  9 september 2016 / 20:37

  wow je hebt ze al best lang, ze zien er nog super netjes uit hoor!! ik had mijn allstars bijna 10 jaar maar ze vielen op een gegeven moment uit elkaar 😛
  Lees het laatste blogbericht van Robin Valentine – CHANEL – DragonMy Profile

 2. Nailtalk
  9 september 2016 / 15:19

  Ben dol op sneakers! Loop er graag op. Heb een smalle voet dus lastig te vinden voor me maar laatst leuke van British Knight gekocht. Vind deze Reebok’s ook erg leuk, wat een geluk hihi!!
  Lees het laatste blogbericht van Nailtalk – Heavenly Raiment Nail ArtMy Profile

 3. 7 september 2016 / 20:53

  Altijd leuk, oude *geliefde* spullen terug vinden. Ik denk dat het bij een toekomstige verhuizen ook zeker het geval gaat zijn haha.
  Lees het laatste blogbericht van Saskia – Mijn top 5 city travel listMy Profile

 4. 7 september 2016 / 19:36

  Hey Mariska,

  Leuk dat je deze weer teruggevonden hebt, ik vind ze ook super leuk eruit zien 🙂 .
  Ik ben de laatste jaren zelf helemaal fan van Converse, ik heb van de week weer nieuwe All Star sneakers besteld via de Kruidvat 🙂 . Mijn oude waren af en ik was al op zoek naar nieuwe. Toen kwam Kruidvat om de hoek met een fijne aanbieding, love it! Gelijk besteld en ik had ze de volgende dag al in huis haha. Heerlijk, love sneakers!

  Liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Heusden in de avond met een prachtige dubbele regenboogMy Profile

 5. 7 september 2016 / 18:59

  Leuk, altijd fijn om een paar fijne sneakers te vinden.Staat er ergens op het label het ‘soort’ sneaker dat het is (bijv. de Stan Smith of superstar als bij adidas) dan kan ik wel eens voor je navragen bij mijn collega’s stuur me maar een PB als je dat wilt.
  Lees het laatste blogbericht van Annette – New in: ShoesMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.