Miss Sporty Crush on you 3d texture (rood)

door Mariska
miss sporty crush on you 3d texture

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Dit lakje had ik op veel blogs gezien en ik was eigenlijk wel verliefd. Op dat moment had ik even al geen nagellak gekocht, maar deze heb ik dus gisteren ook gehaald, net als Strawberry Cupcake van Etos. Deze vind ik dus ook echt mooi. Er staat 3D Style op het flesje en is dus de bekende ‘sand style’ die OPI ook heeft. Erg mooi en ook nog eens erg budget! Ik heb Miss Sporty Crush on You  geswatched.

[affiliate_products]
[/affiliate_products]

Lees ook: OPI Magazine cover mouse

Miss Sporty Crush On You 3d texture (rood)

miss sporty crush on you 3d texture
miss sporty crush on you 3d texture

Hier laat ik je de foto’s zien die ik heb gemaakt. Je ziet lichtere en iets donkerdere foto’s. De donkerdere foto’s zijn zonder flits gemaakt en de lichtere zijn met mijn externe flitser gemaakt. De kleur komt het meeste overeen met de lichtere foto’s dan ook. Meer ga ik er ook niet over zeggen. Oh ja, ik heb ook nog een close up foto toegevoegd zodat je kunt zien dat er mooie glitter in zit ook. Je ziet ook een beetje de sand style hierin terug.

Mijn mening

Ik ben super blij dat ik Miss Sporty Crush on You heb gekocht. Het kwastje lakt enorm fijn. Hij is wel iets dikker dan het Etos lakje van gisteren, maar niet vervelend. De lak lakt heel prettig en de lak dekt ook echt in één iets dikkere laag. Je kunt er ook twee dunne van maken, maar dit is niet echt nodig. De dekking en de droogtijd zijn dus perfect voor nog een laag bedrag ook! Als je bijvoorbeeld verliefd bent op een mooi OPI lakje in sand style en je wilt niet zoveel betalen maar wel goede kwaliteit; echt koop deze! 🙂

Info

Dit lakje heb ik gekocht bij Etos. Voor dit lakje heb ik niet meer dan €1,99 betaald. Voor deze prijs zit er 7ml lak in wat dus echt budget is. Hieronder zie je andere lakjes van Miss Sporty die ik heb geselecteerd en je kunt aanschaffen via onderstaande widget. De prijzen dus exact hetzelfde als bij de drogisterij zelf. Misschien handig als je nog een cadeaukaart hebt bijvoorbeeld 🙂 of aankomende moederdag! Meer lakjes vind je op Miss-Sporty.nl

Lees ook:
Etos Pink Sugar
Miss Sporty Cat’s Eyes liner
OPI The Impossible

Wat vinden jullie van deze lak? Hebben jullie ervaring met dit merk lak?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.