Miss Sporty Crazy Me eyeshadow

by Mariska

Ben jij al crazy in love met de nieuwe Miss Sporty Crazy Me collectie van Miss Sporty? Creëer een prachtige smokey cat eye look met de Crazy Me Eyeshadow. Met behulp van deze stralende oogschaduwstick creëer je in slechts twee stappen een perfecte smokey eye. Breng één van de lichtere tinten aan op het bewegend ooglid en geef je oog wat meer vorm door een donkerdere kleur in je crease aan te brengen. Blend met de built-in applicator totde kleuren zacht in elkaar zijn overgelopen. De Crazy Me Eyeshadow kan tevens als liner gebruikt worden.

Deze Miss Sporty Crazy Me eyeshadow kreeg ik opgestuurd en was erg benieuwd of dit zou werken, wat de kleuren zouden zijn en hoe het werkte. Ik kreeg 3 kleuren opgestuurd; 160 Delirious Pink, 100 Crazy Chocolate en 140 Darling Black. De zwarte trok direct mijn aandacht, ik hou daar namelijk van. Vind dat heel mooi! Nu zag ik dat alle 3 de kleuren ook glitter bevatten. Een hele ooglook heb ik er niet meegemaakt, daar ben ik echt niet goed genoeg mee, sorry. Uiteraard heb ik hem wel op mijn oogleden gesmeerd om te kijken hoe het aanbracht, wat de structuur is en of het een beetje bleef zitten. Kijk mee!

Lees ook: Miss Sporty Check Matte nagellak (roze en taupe)

Miss Sporty Crazy Me Eyeshadow

miss sporty crazy me eyeshadow

De verpakking van de Miss Sporty Crazy Me eyeshadow vind ik niet perse heel mooi. De letters staan er wel speels op gedrukt, je kunt aan de buitenkant zien welke kleur het is. Op de transparante dop zit nog een kleine sticker met daarop het nummer en de naam van de kleur. Vind ik altijd wel handig. Onder de transparante dop vind je een sponsje waarmee je uiteindelijk de kleuren kunt smudgen, dus eigenlijk uitvegen om een smokey effect te krijgen. Het sponsje is vrij zacht en flexibel. Aan de andere zijde zit het gedeelte wat je kunt draaien om de ‘punt’ uit en in te draaien. Vrij simpel dus, kind kan de spreekwoordelijke was doen. Goed, tijd voor de swatches op mijn arm.

miss sporty crazy me eyeshadow swatches
miss sporty crazy me eyeshadow swatches
miss sporty crazy me eyeshadow swatches smudged

De kleuren vind ik wel mooi en met name de zwarte. Ik vind zwart heel mooi en als het nog een glittertje heeft vind ik het ook leuk als alleen eyeliner. Dat zou je ook kunnen doen met deze Miss Sporty Crazy Me eyeshadowsticks. De punten zijn heel zacht en het aanbrengen gaat echt heel makkelijk. Ze glijden echt over je huid en oogleden heen en voelen totaal niet hard aan. Je moet er wel een paar keer overheen, want het dekt veel mooier met meerdere laagjes. De glitters zijn in alle 3 de kleuren wel mooi. Op de onderste foto heb ik de kleuren wat uitgeveegd met het sponsje wat achterop de stick zit.

miss sporty crazy me eyeshadow 2

Op mijn ogen aangebracht (wat heel makkelijk gaat), blijft het toch niet zo heel erg lekker zitten. Nu heb ik best vettige oogleden en als ik het aanbreng, dan gaat het in de lijntjes zitten. Dit zou natuurlijk kunnen door mijn vettige oogleden, maar ook door de romige structuur. Ik heb geen oogschaduwbasis hiervoor gebruikt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

miss sporty crazy me eyeshadow 3

Of ik de Miss Sporty Craze Me eyeshadowsticks wat vind? De kleuren vind ik absoluut leuk (de zwarte heeft mijn voorkeur), maar het is persoonlijk niet helemaal mijn ding. De oogschaduw heb ik toch liever in een palette vorm, hoewel deze romige sticks wel fijn aanbrengen. Het blijft niet naar mijn zin zitten. Dit kan, wat ik al zei, aan m’n vettige oogleden liggen maar ook omdat de sticks te romig zijn. Ik vind dit niet echt een fijn product omdat het ook in de lijntjes trekt en dat wil je niet en buiten dat, het ziet er niet mooi uit. Dan zou ik een paar euro bijleggen en bijvoorbeeld een oogschaduwpalette kopen van MUA, zoals het MUA Fire Vixen palette.

Miss Sporty Crazy Me eyeshadowsticks zijn onder andere verkrijgbaar bij drogisterij.net en in andere drogisterijen. Deze kosten €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: #100 Crazy Chocolate | #120 Ruthless Taupe | #130 Smoky Black | #140 Darling Black | #160 Delirious Pink.

Lees ook:
Miss Sporty Sweet Berry liptick
Miss Sporty Cat’s Eyes Liner
Essence wake up & make-up producten

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?