Miss Sporty Check Matte nagellak (roze en taupe)

miss sporty check matte nagellak

De Miss Sporty Check Matte nagellak heb ik inmiddels alweer een pittig tijdje in huis, maar nog nooit zijn ze op mijn blog verschenen. Heb ze beide al een paar keer opgehad en ik vind het wel echt leuke kleuren en ze zijn ook nog eens mat! Mat vind ik sowieso leuk voor nagellak dus ik was erg benieuwd toen ik ze kocht. Helaas hebben de nagellakken van Miss Sporty geen namen maar wel nummer. De roze is nummer 32 en de taupe kleurige is 34. Namen hadden van mij wel gemogen omdat ik dat leuker vind én je kunt ze beter onthouden.

Lees ook: Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)

Miss Sporty Check Matte nagellak

miss sporty check matte nagellak

Miss Sporty Check Matte bestaat eigenlijk uit drie kleuren, namelijk deze paars/grijs/taupe, deze roze en nog een mat zwarte. Een mat zwarte heb ik ook maar niet van deze Miss Sporty Check Matte lijn, maar van Essence. Deze kleuren heb ik wel meegenomen omdat ik matte nagellak altijd erg leuk vind en benieuwd was naar deze kleuren en variant van Miss Sporty. Miss Sporty timmert goed aan de weg en ze hebben echt tal van mooie en leuke producten. Ik heb natuurlijk de nagellakken voor jullie geswatched.

miss sporty check matte nagellak roze
miss sporty check matte nagellak grijs taupe

De finish van beide lakken is ook echt matte! Een beetje satijnen finish vind ik zelf. Ik vind het heel erg mooi! De structuur van de lak vind ik zelf iets minder prettig. Het lijkt wat dikker dan een normale nagellak en daarom had ik er moeite mee om het mooi egaal aan te brengen. Dit zie je vooral beide de roze op de bovenste foto. Als ik dan een klein stukje vergeten was moest ik het supersnel bijwerken en dan nog zag je dat heel erg zitten. Door de structuur van de lak maar ook zeker omdat hij snel droogt en je dan een verschil krijgt. Dat is wel een pluspunt, de droogtijd. Het droogt echt heel erg snel. Op beide foto’s draag ik twee lagen nagellak.

Voor zover ik kan vinden zijn deze online niet (meer) verkrijgbaar en in de winkels heb ik ze ook niet meer gezien. Wellicht dat er nog een filiaal is die ze wel heeft en dan raad ik aan ze te kopen als je van dit soort lakken houdt. Ze zijn echt prachtig en kosten rond de €2,00 per stuk, wat natuurlijk een erg fijne prijs is. Je koopt Miss Sporty bij bol.com of in andere drogisterijen.

Lees ook:
Miss Sporty Cat’s Eyes Liner
Miss Sporty Crazy Me eyeshadow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *