Miss Dior geuren collectie ontdekken bij Douglas

woman standing in front of dior store front

Dit vind ik wel leuk om met jullie te delen! De Miss Dior geuren zijn heel erg bekend en ook zeer geliefd. De flesjes zijn heel erg lief en schattig met een strikje eromheen en een super verleidelijke geur. Nu heeft Douglas een leuk event, een podium, waar je kennis kunt maken met de Miss Dior geuren. Ook krijg je geur advies!

Lees ook: Dior Addict eau de parfum review (zwaarder én vanille)

Miss Dior geuren

Het parfum Miss Dior heeft een exclusieve signatuur met een duidelijk gezicht. Een onmiddellijk charmante geur, die u direct raakt en doordrenkt is met mysterieuze nuances. Haar florale hart is een viering van jasmijn en roos, terwijl patchoeli, verleidelijk en gedurfd, mysterie en sensualiteit geeft. Het geheel is de ultieme uiting van vrijheid.

Miss Dior Eau de Parfum

miss dior
Photo by Tiểu Bảo Trương on Pexels.com

De elegante en gedurfde Miss Dior Eau de Parfum is een sensuele bloemenchypré met de tijdloze chic van Dior.

Mandarijn uit Sicilië, bloedsinaasappel en bergamot vormen samen een aanzet waarvan u langdurig plezier heeft. Het vrouwelijke bloemenhart klopt op het ritme van de jasmijnabsolu van Indische en Egyptische afkomst gecombineerd met essence van Damascenaroos en absolu van Tunesische sinaasappelen. De aanwezigheid van de moderne en nobele essence van Indonesische patchoeli geeft het geheel een hedendaags raffinement.
De houttoetsen in de basis, gestructureerd door Indische sandel en vetiver, vormen samen een warm en sensueel akkoord.

Miss Dior Le Parfum

Het sensuele en betoverende Miss Dior Le Parfum is een oriëntaalse Chypré voor een avondje uit.

Miss Dior is met zijn belangrijke chypré-akkoorden een ode aan de extreme vrouwelijkheid. Het geconcentreerde Miss Dior Le Parfum is een subtiel evenwicht tussen zwoele sensualiteit en gedistingeerd raffinement.
De goddelijke aanzet wordt gedomineerd door warme mandarijn en bevat een symfonie van bloemenabsolu’s zoals de gespannen absolu van Turkse rozen en de fruitigere Absolu van Bulgaarse rozen. Samen met patchoeli uit Indonesië, plantaardige amber en zoete en licht sensuele vanille sluiten ze een nieuw oriëntaals akkoord af.

Miss Dior Le Parfum is een uitzonderlijke en sensuele oriëntaalse Chypré.

Eau de Toilette

De charmante en pittige Miss Dior Eau de Toilette is een heldere bloemenchypré gesublimeerd door een vleugje lente.

De aanzet met frisse en pittige bloedsinaasappelen maakt plaats voor een elegant bloemenhart waarin de essence van Neroli uit Tunesië en de Turkse en Bulgaarse rozen schitteren.
De patchoeli uit Indonesië, de absolute signatuur van elke chypré, geeft deze stralende en charmante Eau de Toilette een compact karakter.

Miss Dior Eau de Toilette is stralend en verfrissend bloemig.

Blooming Booquet

De samenstelling van de pittige bloemengeur Miss Dior Blooming Bouquet is opgevat als een jurk die met duizenden bloemen geborduurd werd. Dit nieuwe bloemenboeket is een hommage aan de legendarische liefde die Christian Dior voor bloemen koesterde.
Mandarijn en pioenen rusten op een fluwelige basis van witte muskus. In Miss Dior Blooming Bouquet staat de pioen centraal, een nieuw facet in elegante collectie van Dior.
De unieke geur wordt verkregen met een akkoord waarin de essence van de Damascenaroos en de fruitige toetsen de sublieme geur van deze in natuurlijke toestand onvatbare bloem creëren.

Blooming Bouquet is een geur die de spirit van Miss Dior belichaamt in een sprankelende, frisse compositie, voor een stijlvolle jonge vrouw, zowel gedurfd als verleidelijk, het is een uitzonderlijke combinatie tussen Couture en Parfum.

Hierboven zie je de geuren die er zijn van Miss Dior.

Bij onderstaande adressen kun je terecht om de geuren te ruiken en advies te krijgen. Dit is van 9 t/m 22 maart. Als je lid bent van de nieuwsbrief (net als ik), dan zit er een waardebon bij die je kunt uitprinten en inleveren waarmee je een gratis geursample ontvangt. Er is één geursample per persoon beschikbaar.

teksten komen van Douglas.nl

----------

Verkrijgbaar bij:

iciparisxl.nl (€137,72)
bol.com (€138,50)
Laatst bijgewerkt op : 5 april 2024 - 18:43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *