Coca Cola X Morphe Lip In The Moment Lip Collection

coca cola x morphe lip in the moment

Op Instagram scrollde ik wat en kwam de Coca Cola x Morphe Lip In The Moment collectie tegen. Een samenwerking tussen Coca Cola en Morphe. Het trok direct mijn aandacht door de namen van de samenwerking en de foto’s. Ik plaatste direct een bestelling en bestelde deze Coca Cola x Morphe lipgloss. Hoewel ik liever gewoon een goed pigment heb wilde ik dus toch deze lipglosses uitproberen. Het product is in ieder geval dierproefvrij en vegan.

Coca Cola X Morphe Lip in the moment

coca cola x morphe lip in the moment

Speak your mind met de 4 supershiny, niet-plakkerige lippies uit de Coca-Cola X Morphe Lip In The Moment 4-Piece Lip Collection! Met een klassiek rode en 3 prachtige neutrale tinten zul je gegarandeerd de hele dag vragen krijgen welke práchtige kleur je op je lippen draagt!

De Coca Cola x Morphe lipgloss zit in een setje van 4 kleuren en alleen deze variant is verkrijgbaar. Ik heb ze op volgorde gelegd van de positie in de verpakking en de kleuren zijn als volgt:

 • Overflow (een doorzichte kleur met glitter/shimmer)
 • Share (een lichtroze kleur)
 • Classic Babe (een mooie volle rode kleur)
 • Tastemaker (een bruinachtige kleur met glitter/shimmer)

De lipglosses uit de Coca Cola x Morphe Lip In The Moment set beloven niet plakkerig te zijn en goed te blijven zitten. Plakkende lipgloss is zeker niet fijn dus heel benieuwd of dit echt zo is. Sterker nog: ik heb nog nooit iets van Morphe geprobeerd.

coca cola x morphe lip in the moment

Ik heb een foto gemaakt van een van de lipkleuren (die ook mijn favoriet is trouwens). Het is een kleine flacon met 2.2ml aan product. Dat is eigenlijk niet zoveel maar ik denk dat je er best even mee kunt doen als je het niet dagelijks gebruikt. Hieronder de swatches.

coca cola x morphe lip in the moment
Overflow – een doorzichtige lipgloss met glitter/shimmer
Share – een nude/roze-achtige kleur
Classic Babe – een mooie klassieke rode kleur
Tastemaker – doet me denken aan cola, bruin met shimmer/glitter

Dit zijn de swatches van de Coca Cola x Morphe lipgloss. De kleuren vind ik op zich leuk, maar de klassieke rode is wel mijn favoriet! Ik ben benieuwd welke jullie favoriet is?

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De kleuren vind ik leuk, maar niet perse anders dan anders. Ze geven aan dat de lipgloss niet plakt en dat moet ik meegeven, ze plakken echt niet. De smaak is neutraal dus ze zitten wel fijn op de lippen. Een hapje en drankje overleven ze niet, maar dat verwacht ik eerlijk gezegd ook niet van een lipgloss. Deze moet je gewoon wat vaker bijwerken.

Ik kocht dit setje bij The Makeup Spot voor €22.

Wat vind jij van deze Morhpe lipgloss set?

Lees ook:
Pixi Lash Booster mascara review
The Body Shop Cool Cucumber reivew
Week in foto’s #30 (Dior Addict gekregen en Action shoplog)

6 Reacties

 1. 10 juli 2020 / 09:42

  Rode lipstick staat je goed! Ik zou ze zelf niet zo snel kopen.

 2. 7 juli 2020 / 19:44

  Wat een leuk setje voor een heel leuk prijsje! Ik snap dat alle Coca Cola fans hier blij van worden! Qua kleurtjes zijn het niet echt kleuren die ik zelf zou dragen, maar ik vind ze wel erg mooi! 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Kelly – 3 Nieuwe Hema beauty productenMy Profile

 3. 7 juli 2020 / 16:21

  De rode kleur is inderdaad het mooiste de andere drie vind ik zelf een beetje te basic x
  Lees het laatste blogbericht van Bianca – ESCADA FLOR DEL SOLMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.