Mijn week in foto’s #31 (naar de camping en Pinky Promise Media)

camping

Eigenlijk moest deze diary natuurlijk maandag online komen maar het liep allemaal even anders dan verwacht. Ik ging een weekend mee naar de camping met een goede vriendin en had daar weinig telefoonbereik. Dus ook niet echt veel momenten om te kunnen bloggen maar dat hoop ik nu weer op te pakken haha. Even kijken naar hoe ik daar wel een stabiele internetverbinding kan krijgen.

Maandag 25 mei

Maandag moest ik invallen bij een cliënt en later had ik een tweede opdracht voor Pinky Promise Media. Ik mocht Daniëlle van Makemeblush helpen met wat technische dingen voor haar blog. Uiteindelijk was ze er heel blij mee en ik ook natuurlijk! Later koppelde ik aan mijn zakelijke website van Pinky Promise Media ook een webshop! 🙂

Dinsdag 26 mei

Dinsdag moest ik weer werken en daarna heb ik weinig meer gedaan. In de avond at ik lekker pannenkoeken en ik ging vroeg naar bed. Was zo ontzettend moe en uiteindelijk keek ik Allstars nog via Videoland.

Woensdag 27 mei

Woensdag waren een vriendin en ik in een waar geurkaarsen en waxmelt walhalla beland. Bij een webshop waar ik vaak online shop had ik een afspraak gemaakt zodat we langs konden komen. Het was super leuk én ik kocht natuurlijk nog het een en ander. Links een blije ik en rechts mijn buit. O.a. de Chestnut Hill waxmelts die zó lekker zijn. Ik reviewde ze.

Donderdag 28 mei

Donderdag kwam er een vet leuk pakket binnen van The Body Shop. De Cool Cucumber lijn en Zesty Lemon lijn. Beide heb ik ze al getest en binnenkort een review! Bij Mira haar webshop kocht ik een gouden kettinkje met een Pinky Promise teken. Vond ik zo leuk, aangezien mijn bedrijf zo heet.

Vrijdag 29 mei naar de camping

Vrijdagavond gingen we naar de camping en omdat in Duitsland (voorlopig nog) een mondkapje verplicht is, kocht ik deze wasbare met een kattensnuitje. Zo leuk! Je vindt hem hier bij bol.com. Nadat we aangekomen waren gingen we lekker bij het vuurtje zitten. Lekker in mijn onesie, haha.

Zaterdag 30 mei

Een zelf met een mondkapje hoort daar natuurlijk ook bij. Samantha koos voor een hele kleurrijke. Je hebt er zo ontzettend veel dat het ook heel moeilijk te kiezen is natuurlijk. ’s Avonds had ik me een klein beetje afgezonderd en ging ik lekker even op de laptop. Met een fles Sex on the Beach, haha.

Zondag 31 mei

Van zondag heb ik helemaal geen foto’s en er gebeurde dan ook niet zoveel. We waren nog steeds op de camping en reden even naar Luxemburg (is aan de grens) om goedkope sigaretten te halen voor een bekende. Daarna zaten we gewoon lekker buiten en in de avond weer bij een kampvuur met anderen en muziek 🙂

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook