Mijn week in foto’s #34 (Michael Patrick Kelly in Amsterdam!)

Afgelopen week was eigenlijk een doodnormale week, kwam maandag terug van de camping en deed mijn ding. Als klap op de vuurpijl hadden we gisteren in Amsterdam echt een super dag. Michael Patrick Kelly (oftwel Paddy Kelly) was in Amsterdam namelijk bij het Scheepvaartmuseum. Wie? Check even zijn nieuwe (hele zomerse pop) nummer, Beautiful Madness 🙂 Kijk mee naar mijn week in foto’s.

Maandag 15 juni

Op maandag was ik nog op de camping en die dag gingen we dan ook naar huis. Eigenlijk ben ik altijd wel vroeg wakker en daar dus ook. Dus ik besloot lekker te gaan bloggen en zette mijn vorige week in foto’s dan ook op de camping in elkaar. Heel handig zo’n mobiel wifi apparaatje 🙂

Dinsdag 16 juni

De gordijnen van de caravan nam ik mee om te wassen maar de 2 grootste zijn helemaal verwoest in de wasmachine. Echt vervelend, maar waarschijnlijk waren ze dus al heel erg oud. In de avond maakte ik deze mix klaar en vond het echt super lekker! Sowieso vind ik Chili con Carne lekker, maar deze mix was dus ook erg goed geslaagd.

Woensdag 17 juni

In de avond at ik een glutenvrije pizza. Sinds een paar weken eet ik glutenvrij, niet volledig, maar als ik kan wel. Er is geen officiële reden toe (tot nu toe), maar ik merk wel dat ik minder moe ben en dat mijn eczeem veel minder is. De plekken die ik heb jeuken veel minder en 1 plek lijkt zelfs weg te gaan. Heel bizar, maargoed. Ik eet dus nog wel gluten tussendoor. En de producten (zoals deze pizza) die ik heb geprobeerd zijn super lekker.

Donderdag 18 juni

Donderdag moest ik werken en daarna nam ik bij de supermarkt een kwart watermeloen mee. Deze sneed ik in stukjes en at hem op. Zo ontzettend lekker. Sowieso houd ik van meloen maar zeker met het warme weer haha. Kijk even hoe Vriendje in zijn mand ligt. Kan me niet voorstellen dat het lekker ligt, maar oké 🙂

Vrijdag 19 juni

Vrijdag heb ik ook gewerkt en ik weet dat het warm was en het een aantal keer heel hard ging regenen. Helemaal geen foto’s ook voor de rest haha. Waarschijnlijk zat ik lekker achter mijn laptop te werken en muziek te luisteren.

Zaterdag 20 juni

Bij de supermarkt vond ik deze variant van Fanta, namelijk met watermeloen smaak. Zonder twijfel ging die mee naar huis en wat is het lekker! Echt de perfecte combinatie tussen Fanta en watermeloen. Weet niet of dit nieuw is, maar als je hem ziet en van meloen houdt zeker meenemen. Ook bestelde ik dit Too Faced Shake Your Palm Palms oogschaduwpalette en hij is echt heel mooi! Binnenkort wel een review 🙂

Zondag 21 juni (Michael Patrick Kelly in Amsterdam)

michael patrick kelly in amsterdam, paddy kelly

Zondag zaten we bij het Scheepvaartmuseum voor de deur van Ilse Delange ging daar optreden met als gastartiest Michael Patrick Kelly, oftewel Paddy Kelly van The Kelly Family. Heel uniek en we hebben een super dag gehad. Dat Michael Patrick Kelly in Amsterdam is maak je al nooit mee (heel dichtbij) en hij nam de tijd, gaf antwoord op vragen en mochten allemaal met hem op de foto. Echt super vet! Geen hysterische dingen gewoon alles lekker chill. Op straat bestelde we thuisbezorgd haha!

michael patrick kelly in amsterdam, paddy kelly

En dit is mijn foto met Paddy! Zo leuk en ben er erg blij mee 🙂

Ken jij Paddy Kelly nog van ‘Fell in love with an aliën’?

Lees ook:
Mijn week in foto’s #16 (allemaal pakketjes en uit in Volendam)
Guerlain Mon Guerlain eau de parfum review
Wat kocht ik op Ibiza?

6 Reacties

 1. 25 juni 2020 / 22:46

  oh die pizza is zo lekker haha.. te lekker! En wat een heerlijk overzichtje weer, en och jeetje.. je kleding

 2. 23 juni 2020 / 08:43

  Wat te gek joh, jouw meet & greet met Paddy Kelly! Dat is wel een heel mooie foto voor in een lijstje! Oh jee, die gordijnen, ik moest eerst twee keer naar de foto kijken wat het nu precies was. Het leek me eerst iets wat in brand had gestaan of zo:-(
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Isabel Bernard gouden sieraden (Klassiek en elegant)My Profile

 3. 22 juni 2020 / 19:16

  Leuke week gehad zo te lezen. Het kan inderdaad zijn dat jouw eczeem samenhangt met gluten. Ik heb een cliënt bij wie dat ook zo is
  Lees het laatste blogbericht van Tessa – Review: High Beauty met essenceMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   22 juni 2020 / 21:50

   Ja en nog wat klachten, dus ik ben aan het kijken of het voor mij zo werkt. Mijn eerste indruk is van wel 🙂

 4. 22 juni 2020 / 17:11

  Oeh die Chili Con Carne mix ziet er goed uit! Lekker simpel. En wat leuk die foto! 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Kelly – Therme Natural BeautyMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   22 juni 2020 / 21:51

   Thanks! Ja heel simpel (ik hou niet van koken haha) en eet glutenvrij zo goed als. Dit paste ertussen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.