Mijn week in foto’s #33 (caravan schoonmaken en Kenzo Jungle)

zondag 14 juni

En nu is mijn wekelijkse dagboek gewoon weer eens op maandag, haha. Op dit moment zit ik nog op de camping wegens wat omstandigheden en gaan we straks naar huis. Zo ging ik de caravan schoonmaken, boodschappen doen en kreeg ik nieuwe kussens. Het bevalt me wel zo; in mijn caravan, ramen open, muziek aan en aan tafel mijn dagboek in elkaar zetten. Ik laat je mijn foto’s weer zien van de afgelopen week!

Maandag 8 juni

Op maandag ben ik altijd vrij en ik trakteerde mezelf op een lekker ontbijtje. Een paar broodjes met gekookte eieren en wat mayo. Heerlijk! In de middag ging ik naar mijn moeder om wat te regelen en nam deze Red Bull peer smaak mee. Die is zó lekker!

Dinsdag 9 juni

Dinsdag moest ik eventjes werken en daarna ging ik naar huis. Bij Xenos had ik deze vuurkorf besteld voor op de camping. Je mag daar namelijk nog lekker een vuurkorf aanzetten en dat is wel erg gezellig (en warm :) ). Ook kwam mijn nieuwe bureau binnen. In mijn slaapkamer heb ik nu een werkplek gemaakt omdat ik merkte dat ik niet meer zo productief was als anders. Ik kreeg heel veel vragen om welk bureau het ging en het is dit hoekbureau.

Woensdag 10 juni

Woensdag moest ik ook even werken, maar ondertussen zat ik bijna de hele dag achter mijn nieuwe bureau. Heerlijk zo’n plek. Het mandje maar bij me gezet, want meneer wilde bij me zijn de hele tijd. Normaal ligt hij dus nooit in de mandje en nu wel. Ook bestelde ik een tijd geleden al een heel groot nieuw diamond painting project. Namelijk een afbeelding van The Kelly Family in 80x80cm. Wish me luck, haha!

Donderdag 11 juni

Op Marktplaats had ik wat dingen te koop staan, waaronder mijn witte Malm ladekast van Ikea. Deze werd opgehaald en alles moest ik dus op mijn bed gooien (en later weer opruimen). Ook bestelde ik een nieuw parfum, namelijk Kenzo Jungle. Veel goede verhalen over gelezen en mijn review volgt nog.

Vrijdag 12 juni

Vrijdag moest ik eerst werken en daarna gingen we weer naar de camping. Onderweg hebben we echt noodweer gehad, niet normaal. Ontzettend veel regen, onweer en harde wind. Gelukkig was het op de camping voorbij toen we aankwamen en gingen we nog even bij het vuur zitten.

Zaterdag 13 juni

Zaterdag kreeg ik de sleutel van mijn caravan en kon ik aan de slag met schoonmaken en opruimen zodat ik daar in de avond zou kunnen slapen. Dat was gelukt voor een deel en ik kreeg ook nog goedkoop wat nieuwe kussens van anderen die ze anders weg zouden doen. Er moet nog meer gedaan worden, maar voor nu is het prima te doen. De gordijnen neem ik mee naar huis om even te wassen en dan is dat ook weer fris :) Volgende zal ik de caravan moeten schoonmaken in de hoekjes die ik nog vergeten ben en dat is ook nog een klusje op zich.

Zondag 14 juni

Links zat ik lekker te ontbijten voor mijn caravan en in de avond postte ik deze foto op Facebook met #zelfstandigondernemer. Het is natuurlijk wel zo en een super vrij gevoel. Ondertussen was ik namelijk aan het bloggen toen ik er zo bij zat. In mijn onesie onder een partytent met keiharde regen en een kop thee.

We gaan straks naar huis en kijken nog of we volgende week weer gaan. Net hoe de omstandigheden dan zijn en natuurlijk het weer. Maar een ding is zeker; ik ben blij met mijn nieuwe caravan en ga hier dan ook met veel plezier naartoe. Zoveel rust :) Volgende keer probeer ik mijn kat ook mee te nemen zodat die niet steeds alleen is. Zal die in het begin vast niet leuk vinden, maar daar moet hij maar aan wennen. Het schoonmaken van de caravan zal dan wel af moeten zijn.

Lees ook:
Ik heb meerdere bankrekeningen voor een goed overzicht, met mijn indeling!
Een verstopt oor zelf verhelpen doe je zo
Zó slaap je elke nacht als een roosje, persoonlijke tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *