Kneipp Goodbye Stress bodylotion & handcrème

kneipp goodbye stress

De Kneipp Goodbye Stress lijn – onlangs nog bekroond met een Careality Care Award voor beste innovatie in lichaamsverzorging – wordt uitgebreid met een handcrème en body lotion. Natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid en voor positieve energie. Nu is de Kneipp Goodbye Stress bodylotion én de handcrème ook verkrijgbaar.

Positive energy! Krijg jij er ook al zin in?

Het zijn onzekere en voor velen ook stressvolle tijden. We moeten ons steeds aanpassen. Laten we hier mindful mee omgaan. Niet alleen kijken naar ‘straks als we weer van alles kunnen’, maar ook nu van elke dag het beste maken. Laad jezelf elke dag op met een momentje voor jezelf. Investeer nu al in ‘a good feeling’

kneipp goodbye stress bodylotion

Goodbye Stress!

Bij Kneipp willen we graag iedereen inspireren om elke dag fijne momenten voor zichzelf te creëren. We delen veel selfcare en feel good tips via onze website en social media kanalen. Ook staan we natuurlijk niet stil wat betreft de innovatie van natuurlijke huidverzorging en verwenmomenten. We willen dan ook met veel trots onze nieuwe producten aan jou presenteren: De nieuwe Goodbye Stress Body lotion en Handcrème.

Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar. De adviesprijs van de Kneipp Goodbye Stress bodylotion is € 9,49 (200 ml) en van de handcrème € 6,49 (75 ml).

Douche- en badritueel verlengd met een extra verwenmoment

De nieuwe Body lotion en Handcrème Goodbye Stress zijn een bijna logische aanvulling op de nieuwe Goodbye Stress lijn. Hiermee kan het douche- of badritueel worden verlengd met een extra verwenmoment van verzorging en hydratatie. Verkwik jezelf met de bijzondere werking van opwekkende rozemarijn en verfrissende watermunt. De huid wordt gekalmeerd, verzorgd en hersteld. Aanvullend kun je ook genieten van de speciale Goodbye Stress theemelange.

Watermunt is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Daarnaast verlicht het de luchtwegen en biedt het ondersteuning bij verkoudheid of griep.

Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, de focus en de concentratie. Het geeft de geest een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

Kwaliteit en huidverdraagzaamheid

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress Body lotion en Handcrème zijn hoog kwalitatieve huidverdraagzame verzorgingsproducten met verzorgende plantenoliën en natuurlijke werkstoffen:

  • zonder conserveringsmiddelen;
  • zonder paraffine;
  • zonder siliconen en minerale oliën;
  • vanzelfsprekend zonder dierproeven
  • vegan.

Ontdek ook de andere producten van Goodbye Stress:

Meer info: https://www.kneipp.com/nl_nl/producten/geurlijnen/goodbye-stress

Lees ook:
La Nuit Trésor Lancome eau de parfum
Nivea Q10 bodylotion bronze review
Mijn favoriete producten van nu (stijltang, Lidl en Primark)