Mijn week in foto’s #28 (jezelf eenzaam voelen en winactie)

jezelf eenzaam voelen

Afgelopen week was een nogal rare week en ik ben mezelf best wel tegengekomen. Die hele coronacrisis heeft zoveel effect op mij en er gebeurde ook nog iets anders wat erg veel effect heeft op mijn mentale gesteldheid. Een van de dingen die bij mij naar voren kwam is jezelf eenzaam voelen. Natuurlijk heb ik wel zoveel mogelijk foto’s geprobeerd te maken.

Maandag 23 maart

Maandag is de nieuwe week begonnen en ik merkte al dat mijn blogverkeer was gekelderd, maar dan ook erg gekelderd. Was ik net zo blij dat ik eindelijk een mijlpaal had gehaald, is die nu compleet verdwenen. Ach ja, mensen hebben ook wat anders aan hun hoofd nu dan een make-up palette of een SEO probleem. Wel zetten ik een winactie online op mijn Instagram, check maar 🙂

Dinsdag 24 maart

Dinsdag begon ik me wel eenzaam te voelen. Jezelf eenzaam voelen is echt verschrikkelijk en dat terwijl je evengoed wel érgens heen kunt. In dit geval ging ik naar mijn zusje en was ik ineens verplicht een winkelwagentje te nemen in plaats van een mandje. Logisch, maar was even wennen. ‘s Avonds keek ik in bed nog Videoland, al heb ik geen idee meer wat ik keek.

Woensdag 25 maart

Van woensdag heb ik geen foto’s. Daar kwam ik net pas achter. Woensdag is mijn vrije dag als ik niet moet invullen en er was weinig gebeurd. Enige ding is dat ik teruggebeld werd door het ziekenhuis in verband met eventuele behandeling voor mijn Alopecia. Daarnaast kreeg ik nog een telefoontje die leuk had moeten zijn, maar het niet echt was. Lichtpuntje was dat mijn favoriete waxmelts binnenkwamen die ik bestelde.

Donderdag 26 maart

jezelf eenzaam voelen

Donderdag moest ik eerst werken voor een paar uurtjes en daarna ging ik weer naar mijn zusje. Jezelf eenzaam voelen in deze periode is zo verschrikkelijk, maar gelukkig spreken we dus wat vaker af nu. We zijn allebei alleen (met katten dan) en dan kun je elkaars gezelligheid wel gebruiken. We keken Jochem Myjer zijn show Adem in adem uit. In de avond plaatste ik op Instagram iets wat mij nogal dwars zit dus. Daar ging het telefoontje van woensdag ook over.

Vrijdag 27 maart

jezelf eenzaam voelen

Vrijdag moest ik gewoon weer werken en was het de dag dat mijn vader jarig was. Omdat het mentaal niet heel geweldig gaat moest ik af en toe wel een brok ik mijn keel wegslikken als ik erover praatte. Mijn winkelkarretje zag er dus zo uit en in de avond bestelde ik een heerlijke kapsalon via thuisbezorgd.nl. Voor de rest heb ik weinig gedaan.

Zaterdag 28 maart

jezelf eenzaam voelen

Zaterdag ging ik weer naar mijn zusje. Wat ik al zei: jezelf eenzaam voelen is echt een ding en gelukkig kan ik daar naartoe. De hele week liep ik al zonder make-up rond en in makkelijke kleding, dus ik besloot me eens op te maken en mijn haarstuk weer op te doen. Dat haarstuk heb ik ook niet elke dag op maar hier was ik helemaal opgedoft. Bij de supermarkt kocht ik een maaltijdsalade waar ik wel weer eens trek in had. Probeer ook weer een beetje op mijn eten en drinken te letten.

Zondag 29 maart

Zondag had ik wederom weinig op de planning voelen en had ik weer het eenzame gevoel een beetje. Er was zaterdag een pakketje van Nivea geleverd en die haalde ik op bij de buurvrouw. Nou ja haalde ik niet op, ze gaf hem over de schutting, haha. ‘s Avonds kwam mijn zusje en speelde we kat-opoly. Een variant van Monopoly alleen heeft alles dus met katten te maken 🙂 dat was wel leuk en gezellig!

Op naar een nieuwe week!

Lees ook:
Huren of kopen? Dit is waarom ik voor een huurhuis koos
Hoe het Coronavirus mij persoonlijk treft
Pickwick Tea Topics #8 (vrijwilliger en vertrouwen)

12 Reacties

 1. 1 april 2020 / 18:01

  Eenzaamheid is een groot probleem, ook in Nederland zijn veel eenzame mensen. Ik zag laatst een programma erover en alle goedbedoelde tips van mensen, het lost niks op. Je voelt het of hebt er gewoon last van, heel vervelend.
  Katopoly, ik wist niet dat bestond, wat grappig!

 2. 31 maart 2020 / 20:10

  Rot dat je je zo eenzaam voelt, het valt ook allemaal niet mee. Gelukkig heb je veel steun aan je zusje en wonen jullie bij elkaar in de buurt. Nog gefeliciteerd met je vader! Heel leuk pakketje van Nivea, daar kun je dan weer helemaal door opfleuren.

 3. Lieke van Veen
  31 maart 2020 / 19:15

  Wat een heftige week! Hopelijk gaat het snel beter met je vader en kun je hem weer snel op zoeken.

 4. 31 maart 2020 / 13:51

  Wat vervelend dat je je zo eenzaam voelt! En wat heftig om te lezen dat je vader een tia heeft gehad, ook nog eens jarig was en dat je niet op bezoek kon gaan. Dat is ook gewoon niet leuk. Ik hoop dat je je inmiddels wat beter voelt. Sterkte de komende tijd!

 5. 31 maart 2020 / 10:31

  Dat is geen fijne week inderdaad. Je kapsalon ziet er lekker uit, dat heb ik al jaaaaaren niet meer gegeten, haha! Was altijd mijn hapje na een avondje stappen.

 6. 31 maart 2020 / 09:13

  He, wat rot dat je zo’n nare week achter de rug hebt:-( Hoe is het inmiddels met je vader? Probeer de moed erin te houden lieverd!!

 7. Lisanne
  30 maart 2020 / 20:08

  Hi Mariska,

  Ik volg je blog al een tijdje maar ik heb nooit gereageerd. Ik wens je veel sterkte toe in deze tijd. Ik ben ook alleen, en het eenzame gevoel bekruipt mij soms ook. Afleiding helpt, maar het idee dat nog zo lang duurt is wel moeilijk.

  Een virtuele knuffel!

 8. 30 maart 2020 / 18:17

  Wat een leuk pakketje van Nivea! Dat maakt deze week toch nog een beetje leuk. Wat vervelend dat het verder niet zo lekker gaat. Hoop dat het snel weer beter wordt <3

 9. 30 maart 2020 / 16:42

  Heej Meid.

  Wat een k-week zo te lezen.
  Dat Corona maakt het er ook niet blijer op. Probeer iets te doen waar je blij van wordt en niet te veel energie kost. Wellicht helpt dat. Hoe gaat het nu en met je vader?

  Ikzelf heb soms ook baal en verveel dagen, maar eenzaam voel ik mij niet. Moet ook werken, hoewel dit ik soms niet fijn vind. Maar ja het beroep valt onder die van cruciale/ vitale beroepen.
  Even videobellen met dierbaren of knuffelen met mn vriend. Dan kom ik er door heen.

  Groetjes Annemieke

  • Mariska
   Auteur
   30 maart 2020 / 18:28

   Ja het blijft echt heel lastig en ik hoop stiekem dat het snel voorbij is, maar dat is natuurlijk afwachten. Sterkte de komende tijd ook X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.