Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Mijn nieuwe oorbellen van My Jewellery

oorbellen van my jewellery

Een aantal weken geleden ontving ik mooie nieuwe oorbellen van My Jewellery. Als oorbellen freak ben ik daar natuurlijk heel erg blij mee. Ik heb al ontelbare setjes oorbellen en draag ook écht elke dag wel oorbellen. Het maakt een outfit af, het ziet er leuk uit en ik voel me echt ‘kaal’ zonder. Van hangers, tot grote ringen tot knopjes.. ik heb ze allemaal. En nu deze 2 setjes aan mijn collectie toegevoegd. Ik ga je ze laten zien en hoe ze er uitzien als het in mijn oor hangt.

Nieuwe oorbellen van My Jewellery

Allereerst heb ik deze leuke ringen ontvangen. Ringetjes zijn naar mijn idee altijd leuk en goed te combineren, maar wilde wat anders. Deze ringen hebben een leuk patroontje en breekt het een beetje. De sluiting is met een staafje die je in een ringetje moet drukken. De oorbellen voelen niet zwaar aan en de sluiting blijft ook gewoon goed zitten. Deze kosten €19,95.

oorbellen van my jewellery

Wat ik heel fijn vind met mijn nikkelallergie zijn dit soort oorbellen. Bij het aanschaffen van oorbellen kijk ik altijd of ze nikkelvrij zijn, maar vaak als ze dat zijn dan zijn de achterkantjes niet nikkelvrij. Daardoor krijg ik dan uitslag en jeuk achter mijn oor en dat is heel irritant. Bij dit soort oorbellen (die evengoed nikkelvrij moeten zijn) heb ik dat dan niet. Deze ringetjes maak je ook weer vast met een staafje dat je in een ringetje moet duwen en blijft wel goed stevig zitten bij mij. Het is een rond hangertje met witte steentjes in de vorm van een kruisje. Deze oorbellen kosten €15,95.

Conclusie

Met deze oorbellen van My Jewellery ben ik heel erg blij en heb ze dan ook al vaker gedragen bij mijn outfits. De naam “My Jewellery” laat je misschien denken dat ze alleen sieraden verkopen, maar niets is minder waar. Je kunt er ook terecht voor accessoires zoals tasjes, a-lijn rok, jurkjes, jassen en nog meer rokjes. Wat mij betreft zeker het bekijken waard.

Welke vind jij het mooiste?

Lees ook:
Klavertje vier oorbellen van MyJewellery
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
Dit is mijn lievelingseten

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 9 maart 2020 / 18:11

  Heel erg mooi! Toevallig heb ik laatst ook nieuwe oorbellen gekocht!

 2. 5 maart 2020 / 13:37

  Oeh ik vind die ringen heel erg leuk. Tof dat ze een soort van patroontje erin hebben, dat maakt het net wat anders.

 3. 5 maart 2020 / 12:01

  Wat een mooie oorbellen, erg leuk.. nu moet ik ook zeggen dat My Jewellery ook echt de perfecte kleine oorbelletjes heeft.

 4. 4 maart 2020 / 18:09

  Leuke oorbellen! Ik vind sowieso dat ze leuke spullen hebben bij My Jewellery. In Utrecht zit ook een winkel van My Jewellery, maar vind het er altijd zo druk (is ook een heel klein winkeltje) dat ik meestal doorloop ?. Toch maar eens in hun webshop kijken.