Catrice Denim Devine nagellak

catrice denim devine nagellak

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Catrice Denim Devine ligt ongeveer nu in de Kruidvat en toen ik daar kwam en het zag staan, was het hele schap nog vol! Het zag er zo leuk uit dat ik besloot wat nagellak mee te nemen. Ook een oogschaduw palette, maar die is voor een winactie die nu op mijn Twitter loopt! Dit zie je onderaan de pagina. Goed, ik ga dus drie van de nagellakken aan jullie laten zien. Vind ze er toch wel leuk en luxe uit zien in deze limited edition.

Lees ook: Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold

Catrice Denim Devine

catrice denim devine nagellak
Dark Denim Blue – Gold Minders – Fabricot

En dit zijn de kleuren die ik meenam. Het is een hele mooie donkerblauwe kleur, een mooie koraal kleur en een beetje een taupe kleur met daarin hele kleine gouden shimmers die je bijna niet ziet. Jammer, want als je ze beter zou zien zou het nog mooier zijn. De flesjes zijn eigenlijk gewoon de ‘normale’ flesjes die Catrice altijd heeft alleen is de dop wel echt limited edition. Dit is een mooie rosé goud achtige kleur met daarop in iets donkere kleuren een soort denim print. Staat chique!

catrice denim devine nagellak dop
catrice denim devine dark denim blue

Catrice Denim Devine Dark Blue is een hele mooie donkerblauwe nagellak die fijn lakt. Wat nog fijner is, is dat de lak met maar een laagje prima dekt. Dat is fijn!

catrice denim devine gold miners | DoorMariska

Catrice Denim Devine Gold Minders is een beetje een licht taupe kleurtje met daarin hele kleine gouden shimmer. Deze gouden shimmer zie je helaas bijna niet terug op je nagels, tenzij je echt in de zon kijkt. Die hadden van mij wel wat meer zichtbaar mogen zijn eigenlijk. Maar wel een mooie kleur. Hij dekt in twee laagjes.

catrice denim devine fabricot | DoorMariska

Catrice Denim Devine Fabricot is een koraal kleurtje wat ik wel heel erg leuk vind voor het mooie zonnige weer. Deze kleur dekt ook in twee laagjes, maar lijkt net iets minder fijn te lakken dan de andere twee. Hij lijkt wel iets meer stroperig.

Catrice Denim Devine vind je op dit moment in de Kruidvat filialen en bestaat uit meerdere producten. Eigenlijk hoort de collectie vanaf midden april pas in de winkels te liggen, dus volgens mij is het best op tijd op dit moment 🙂 De nagellakken kosten €2,99 per stuk. Je vind in deze collectie nog de volgende producten:

– Eyeshadow palette in C01 Injeanious
– Liquid eyeliner – C01 Dark Denim Blue
– Luminous lip gloss – C01 Women’s Cut en C02 Comfort Fit
– Powder blush in C01 Stone Blushed
– Bronzer in C01 Hot TANts
– Nagellak in C01 Dark Denim Blue, C02 Fabricot, C03 Women’s Cut, C04 Comfort Fit, C05 Gold Miners

En dan nog even over de winactie; hier vind je ‘em! 🙂

Lees ook:
Catrice She said yes in her red dress
Catrice Contourious limited edition

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.