Mijn Buddha to Buddha ring en gouden oorbellen van Isabel Bernard

by Mariska

Alweer even geleden ontving ik een paar mooie gouden oorbellen in V vorm van Isabel Bernard , een merk dat ik nog niet kende maar vooral minimalistische sieraden heeft. Minimalistische sieraden zijn sieraden die ik steeds meer ga waarderen. Naast deze mooie oorbellen ontving ik ook mijn eerste Buddha to Buddha ring. Ik heb al Buddha to Buddha oorbellen dus het past er precies bij én ik vind het echt een heel leuk merk. Nu laat ik je beide sieraden zien!

Gouden V oorbellen van Isabel Bernard

brandfield isabel bernard gouden oorbellen V

Dit soort oorbellen met de letter V zie je steeds vaker voorbij komen. Ook heb ik ze al vaak voorbij zien komen van andere merken. Het staat erg leuk, maar goud is helaas niet zo mijn kleur. Ik ga er dus iemand anders heel erg blij mee maken. En dat gaat me zeker lukken! Vroeger was ik erg van de grote en opzichtige oorbellen, grote oorringen of grote knoppen. Nog steeds heb ik de grote knoppen wel eens in, maar nu ook wel vaak kleine ringetjes met een engelvleugel eraan. Deze hoef ik ook niet uit te doen met douchen en slapen bijvoorbeeld wat ik ideaal vind. En dan nu naar het pareltje waar ik erg gelukkig van word!

Buddha to Buddha ring

brandfield buddha to buddha ring
brandfield buddha to buddha ring om vinger

En dit is mijn nieuwe mooie Buddha to Buddha ring in het model Esther in small uitvoering. Al heel lang wilde ik zo’n mooie ring om toe te kunnen voegen aan mijn sieraden collectie. Oorbellen draag ik echt elke dag, tegenwoordig ook een mooie zilveren ketting met mijn sterrenbeeld. Mijn sterrenbeeld is Leeuw (jarig op 20 augustus, dus bijna :) ) en daar ben ik natuurlijk erg trots op. Deze ring draag ik elke dag met veel plezier, hoewel de maat bepaling wel lastig was. Eerst ontving ik een maat 20 maar die was veel te ruim. Nu een maat 19 die bij het omdoen om mijn rechter middelvinger ietwat klemt, maar uiteindelijk wel gewoon prima zit en niet knelt.

Met beide sieraden ben ik dus erg blij, maar met name met de ring. Mocht je nog niet bekend zijn met het merk Isabel Bernard en meer wil zien na deze leuke oorbellen; ze hebben ook mooie 14 karaat gouden kettingen.

Wat is jouw favoriete sieradenmerk?

Lees ook:
Nieuwe sieraden van My Jewellery
Tip: stel je eigen ring samen van iXXXi jewelry
Mooie Ti Sento ring en Pandora oorbellen

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?