Bij Douglas: ZARKOPERFUME The Molecule Story

zarkoperfume

De toekomst is begonnen! Jarenlang experimenteerde parfumeur Zarko Ahlmann Pavlov met gel-achtige, moleculaire verbindingen, tot hij per toeval de verbinding met water vond. Door deze ontdekking creëert u met ZARKOPERFUME een unieke geurbeleving op basis van uw eigen lichaamsgeur.
Vanaf nu verkrijgbaar op Douglas.nl en in geselecteerde Douglas stores.

Verschillende ZARKOPERFUME geuren

zarkoperfume
zarkoperfume

De unisex geuren van de ZARKOPERFUME CLOUD COLLECTION bevatten unieke moleculaire verbindingen die reageren op atmosferische veranderingen in de omgeving. Het water drijft op de parfumolie en bevat moleculen die een persoonlijke interactie aangaan met de huid van de drager. Dit proces creëert een unieke en sensuele geur. Daar de flacon te schudden activeert u de geur. De oranje parfumolie van CLOUD COLLECTION NO1 bevat duindoorn, jasmijn, perzik en warme houtnoten. CLOUD COLLECTION NO2 opent met Deens pepermunt en Japans citroen waarop maritieme en musknoten volgen.

Dit is dus een geur die ik zo graag wil proberen! Inmiddels heb ik een kleine tester van Pink Molecule die in de Goodiebox zat. Die is ook al zo goddelijk lekker en heerlijk fris. Hoewel ik ook wel erg benieuwd ben naar de rest. Het is zo’n speciaal parfum in zoveel verschillende uitvoeringen dat ik ze zeker allemaal ga ruiken. Heb jij er ook al een op het oog?

Lees meer persberichten.

Lees ook:
& Other Stories ‘Avant-Garde Air’, krachtige nieuwe geur
I ♥ Woodwick waxmelts, mijn favorieten
Wat Maakt Je Mooi Sexy Bomb Shower Smoothie & body butter

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook