De menstruatiecup nu bij Hema verkrijgbaar

menstruatiecup bij hema

Waarschijnlijk heb je je vriendin er al eens over gehoord en vond zij het in het begin ook spannend…maar nu zou ze niet anders meer willen: de menstruatiecup! De naam zegt het al, het is een cup om je menstruatie op te vangen. De zachte, herbruikbare menstruatiecup van HEMA is vanaf vandaag verkrijgbaar en gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit en is zeer comfortabel en zonder kleurstoffen. 

?c=25436&m=1502643&a=224567&r=&t=html | DoorMariska

Menstruatiecup van Hema

Ongesteld zijn is niet echt leuk, maar het kan prettiger, want met de nieuwe menstruatiecup van HEMA slaap, zwem en leef je naar hartenlust tot 12 uur lang, zonder zorgen (of doorlekken). De cup gaat zo’n 5 tot 10 jaar mee. Tel maar eens uit wat je hierdoor bespaart aan tampons en maandverband. Naast dat de cup heel prettig werkt is het namelijk ook nog eens heel duurzaam en makkelijker. Je hoeft je nog maar één per dag te verschonen.

De menstruatiecup is vanaf vandaag te koop voor € 19,- in de HEMA winkels en op hema.nl en verkrijgbaar in twee maten. Maat S is voor vrouwen met een lichte menstruatie, maat M is voor vrouwen met een middelmatige menstruatie.

Zelf heb ik nog geen menstruatiecup geprobeerd, maar het lijkt me wel het proberen waard. En het is ook meer hygiënisch dan de rest van de opties denk ik persoonlijk. Er zijn meerdere bedrijven die menstruatiecups in het assortiment hebben, zoals de Kruidvat menstruatiecup.

Lees ook:
Too Cool For School en Holika Holika nu verkrijgbaar bij Hema
Super leuke blog spulletjes bij Hema
Nieuwe make-up highlights van Douglas Collection

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook