ME&MATS Love Galaxy collectie, leuke gifts en cadeaus

me&mats love galaxy

ME&MATS wil van iets kleins iets meeslepends maken en doet dat met lieve, gekke, geestige en vrolijke cadeautjes die een glimlach op je gezicht toveren. Dankzij het assortiment aan heerlijke geurkaarsen en -stokjes, chocolade, thee, handzeep en ansichtkaarten in de leukste verpakkingen is er voor elk moment een geschikt cadeautje. Astrid: “We willen onze klanten blij maken en zijn daarom voortdurend op zoek naar schatten die van iets kleins iets meeslepends kunnen maken. Ons assortiment breidt zich daarom voortdurend uit.” Maak kennis met de ME&MATS Love Galaxy gifts collectie.

FOAM & TEA PARTY

me&mats love galaxy leopard

Neem een scent-sational duik naar ontspanning met de nieuwste aanwinst in de ME&MATS familie: showerfoam. De showerfoam ruikt naar patchoeli, grapefruit en watermeloen. Geen idee hoe dit ruikt? Heel. Erg. Lekker! De geur is door ME&MATS zorgvuldig samengesteld, om al je zintuigen te prikkelen. Dit wordt in productie genomen door een kleine Nederlandse onderneming, gerund door twee broers die de harten van ME&MATS gestolen hebben met hun humor, vriendelijkheid en passie voor parfum.

me&mats love galaxy
memats love galaxy 1
memats love galaxy 2

Een andere hot-and-steamy nieuwkomer is de jasmin pouch tea. 60 gram aan heerlijke, Chinese jasmijn theeblaadjes. Naast dat de thee heerlijk smaakt, wordt deze speciaal en met veel liefde ingepakt door mensen met een beperking.

Tin candle: €10,00
Scented candle: €19,95
Shower foam: €8,95
Candle in a box: €23,95
Matches: €6,95
Chocolade: €4,95
Tea: €10,95
Pouch tea: €5,95
Reed diffuser: €24,95
Handsoap: €11,95
Greeting card: €2,95

Ik hou van dit soort dingen en deze collectie ken ik dan ook nog niet, zelfs het merk ME&MATS niet. Het heeft wel een beetje mijn hart gestolen denk ik.

De ME&MATS Love Galaxy collectie is o.a. te koop bij bol.com en meer informatie vind je uiteraard op de website van ME&MATS.

Lees ook:
Celestial thee seasonings thee winter spices
Een mooie winterjas van Protest met bijpassende muts
& Other Stories ‘Avant-Garde Air’, krachtige nieuwe geur