Een mooie winterjas van Protest met bijpassende muts

by Mariska

Het is weer zo ver! Het wordt kouder, het is herfst en de winter is op komst. Onlangs ontving ik een leuk persbericht van Protest en zag ik dat er dus ook een mooie winterjas van Protest precies mijn smaak is. Protest heeft namelijk mooie ski jassen en die zijn natuurlijk ook gewoon te dragen als warme winterjas met bijpassende muts. Kijk mee naar de beelden waar je ook mooie skibroeken kunt zien! Ik heb een aantal foto’s van de campagne en fotoshoot toegevoegd.

Winterjas van protest met bijpassende muts

winterjas van protest
winterjas van protest
winterjas van protest 3
winterjas van protest 4
winterjas van protest 5
winterjas van protest 6

In dit artikel laat ik een mooie winterjas zien die mijn absolute favoriet is. Dat is namelijk de roze ski jas van ribstof met een bijpassende roze muts.

Deze collectie is voor de vrouwen, maar mocht je man, vriend, broer of vader ook op zoek zijn dan is er ook een hele mannen collectie beschikbaar. Ik kan me voorstellen dat als je deze winter op skivakantie gaat dat je er helemaal in het nieuw bij wilt lopen. Protest heeft dus ook heren skibroeken en heren ski jassen beschikbaar.

Ik ben dan ook benieuwd welke jas en muts jij het mooiste vindt! Ga je ook voor het roze of kies je liever voor het zwart met de printjes erop?

Lees ook:
Roze vilten letterboard van Action met 120 letters & cijfers
Mijn Buddha to Buddha ring en gouden oorbellen van Isabel Bernard
10 mooie jurkjes voor kerst

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?