Maybelline Great Lash mascara review

maybelline great lash mascara

De Maybelline Great Lash mascara is al een hele tijd verkrijgbaar en bestaat al heel erg lang volgens mij. Nog nooit eerder heb ik deze geprobeerd en ligt eerlijk gezegd ook alweer een tijdje in mijn te reviewen mandje. De hoogste tijd om deze mascara een plekje op mijn blog te geven en mijn mening over deze Maybelline mascara te geven. Ik ben nogal veeleisend als het op mascara aankomt ;)

Maybelline Great Lash mascara

Wat mij direct opviel van deze Maybelline Great Lash mascara is het borsteltje. Normaal gesproken word ik heel blij van de harde siliconen borsteltjes, maar deze is dat niet. Het is een borsteltje met zachte haartjes maar wel goed op het borsteltje gezet. De haartjes zijn goed verspreid en is ook niet dik. Gewoon net een mooi formaat en vind het zelf wat ‘ouderwets’ te noemen dit borsteltje.

Op bovenstaande foto draag ik een enkel laagje van de mascara. Dat het wat rommelig oogt ligt aan mijn wimpers zelf, die hadden er niet zo’n zin in. Ik merk dat ik het borsteltje van de Maybelline Great Lash mascara heel erg fijn vind en ook goed vind werken. Het separareert mijn wimpers gewoon goed vind ik. Maar omdat ik van wat vollere wimpers hou heb ik ook een extra laagje aangebracht.

Hier heb ik de mascara met 2 laagjes aangebracht en vind het eigenlijk best een mooi resultaat. Hij geeft niet superveel volume en ook geen super volle wimpers maar gewoon een mooi basic effect. Dit is voor mij dan ook een prima mascara om elke dag te gebruiken als ik bijvoorbeeld naar mijn werk ga. Mocht ik echt een avondje uitgaan dan hou ik wel van wat vollere en langere wimpers.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Wat mij betreft is deze Maybelline Great Lash mascara echt een fijne mascara die ook goed betaalbaar is. Voor merken als Maybelline betaal je vaak rond de €15, maar deze is al verkrijgbaar voor onder de €10. Ik zou hem dan ook zeker wel aanraden!

Lees ook:
Le Volume De Chanel mascara review
Lidl waterproof mascara van Cien
De Collistar Shock mascara review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *