Gellak stickers zijn de oplossing!

maniac nails gellak zonder lamp gellak stickers

Het merk Maniac heeft gellak stickers op de markt gebracht, het zijn stickers, dus heel gemakkelijk door iedereen te plakken. Hoe handig is dit? Ik zag het persbericht voorbij komen in mijn mailbox en vond het zeker het vermelden waard. In dit bericht lees je meer over gellak stickers van Maniac . Lees verder óf bekijk de website van Maniac Nails als je ook prachtige nagels wil voor Kerst.

Gellak stickers van Maniac

Maniac Nails Maniac doosje met nail art

Je handen en dan met name je nagels zijn je visitekaartje. Verzorgde nagels zijn goed voor je humeur en je zelfvertrouwen, maar zeg nou eerlijk, nagelverzorging is een gedoe. Zelf lakken betekent al snel een chip in je lak, wachten tot de lak droog is duurt veel te lang, daarentegen kan een manicure in een salon duur uitpakken en worden je eigen nagels er niet mooier op als de gellak wordt verwijderd. Anna de Koning (24) en Marlot Meddens (33) vonden het vier maanden geleden tijd voor verandering. Maniac gellak stickers bevatten zeven (!) lagen gel. Je plakt ze op je eigen nagels, houdt ze even onder een UV-lamp en dan heb je minimaal twee weken prachtig verzorgde nagels. Daarnaast is het ook een eerlijke keuze. De producten zijn vegan, cruelty-free, 15-free en HEMA-free. Er zijn twintig verschillende kleuren (€18) en nail art prints (€23) verkrijgbaar.

Maniac Nails Nagels in de kleur Daley Orange

Marlot Meddens: ‘Als proftennisser nam ik altijd nagellak mee naar toernooien in het buitenland, niet alleen om mijn eigen nagels te lakken maar ook die van anderen. Ik zag hoe blij mijn vriendinnen werden van mooie nagels! Al snel kwam ik erachter dat niet iedereen zijn eigen nagels kan lakken en al helemaal niet handig genoeg is voor nail art. Toen ik zwanger was en geen gellak op mijn nagels kon door de chemische geur, bedacht ik “dit moet toch veel beter kunnen!” Ik heb mijn baan opgezegd en samen met Anna hebben we salonkwaliteit gellak stickers ontwikkeld die iedereen zelf kan aanbrengen.”

Simpeler kan je het jezelf niet maken en het is minstens zo mooi als een gelmanicure in een salon. Het is zo easy dat je er niet uren voor hoeft uit te trekken, sterker nog je kan het gewoon onderweg in de trein of het vliegtuig aanbrengen. Anna de Koning: “Ik word heel blij van gekleurde nagels en vind dat het elke outfit beter maakt. Hoe feller, kleuriger en vrolijker, hoe beter. Helaas had ik soms ongelakte nagels door beperkte openingstijden van de nagelsalon. Daarom werd ik na één keer testen meteen verliefd op Maniac gellak stickers. Door Maniac kan iedereen waar en wanneer je maar wil je nagels doen. Ik heb nog nooit zulke lange en gezonde nagels gehad.” Om er nog een schepje bovenop te doen: het verwijderen is misschien nóg wel makkelijker, daar zijn geen chemicaliën voor nodig en je nagels blijven onbeschadigd.

Geverifieerd door MonsterInsights