Mijn ervaring met Beauty Secrets in Enschede

beauty secrets enschede

Sinds ik in Enschede woon (september 2020) ben ik ook op zoek gegaan naar een salon voor wimper extensions en voor nagels. Wat ik dan altijd doe is mijn Google app openen, zoeken op bijvoorbeeld ‘wimper extensions Enschede’ en kijken wat er naar boven komt. Beauty Secrets in Enschede stond zo’n beetje bovenaan en toen ik de website opende vond ik het gelijk heel interessant. Een website is een eerste indruk en mijn eerste indruk van de website was dan ook heel goed. Zeker ook omdat je online een afspraak kunt inplannen, datum en tijd kunt kiezen en direct ziet wat de behandelingen kosten. Inmiddels ben ik er een paar keer geweest en wil ik mijn ervaring delen. Bij mijn laatste bezoek heb ik dan ook gevraagd of ik wat foto’s mocht maken en dat mocht ik :)

Lees ook: In Enschede wonen, dit is waarom ik dat graag wil

Beauty Secrets in Enschede, mijn ervaring

beauty secrets enschede salon
salon beauty secrets enschede
beauty secrets enschede

Deze bovenstaande foto is gemaakt en zie je als je de deur binnenstapt. De salon van Beauty Secrets in Enschede is echt super mooi ingericht en als ik binnenloop dan ervaar ik ook het gevoel van luxe. Puur en alleen al door de inrichting en de prachtige accessoires. Links is de toonbank en de kassa, rechts zie je de plek waar er nagels worden geplaatst. Daar zijn verschillende plekken voor. Wederom ook mooi en luxe.

beauty secrets enschede

Als je een stukje doorloopt dan kom je bij de plekjes waar o.a. de wimper extensions worden geplaatst. Dit is een klein beetje afgeschermd zodat je niet direct in het zicht ligt op het moment dat er klanten binnenkomen. Het is mooi en rustig ingericht en het ligt comfortabel vind ik zelf. De laatste keer dat ik er was, was het wat fris binnen en kreeg ik zelfs een dekentje aangeboden om over mijn benen te neer te leggen. Kijk, dat is een puntje op de i!

beauty secrets enschede

Als je vervolgens langs de plek loopt voor de wimper en wenkbrauw behandelingen, dan loop je hier naartoe. Mooi en luxe stoelen voor pedicures. Dit heb ik zelf nog niet ervaren, maar het ziet er wederom gewoon goed en mooi uit. En dit is een mooi beeld van hoe de salon er daadwerkelijk uitziet. Ik kom hier dan ook steeds met een fijn gevoel binnen en nog beter; ik ga met een fijn gevoel weg.

De eigenaresse geeft ook eerlijk advies. Eerder waren mijn wimpers redelijk om zeep geholpen door een andere salon die mijn extensions niet goed had gezet. Eigenlijk had ik een afspraak voor een nieuwe set bij Beauty Secrets, maar de eigenaresse gaf ook duidelijk aan dit op dat moment niet te doen omdat mijn wimpers er te slecht aan toe waren. Voor mij een teleurstelling op dat moment, maar zeker begrijpelijk en ik waardeer het eerlijke advies.

Ik heb mijn wimpers nu een paar keer laten doen en de laatste keer ook mijn wenkbrauwen laten harsen en verven en ben gewoon meer dan tevreden. Prima prijs, mooie salon, goed en vriendelijke personeel die weten waar ze mee bezig zijn. Vandaar dat ik dit ook wilde delen op mijn blog. Deze salon verdient exposure :)

Check de website van Beauty Secrets in Enschede voor meer informatie over prijzen en behandelingen.

Geverifieerd door MonsterInsights