Van de pers februari 2017 o.a. Andrélon Biotin Strength

the body shop lash hero to the rescue

Ik lijk wel steeds meer persberichten te krijgen. Van hele leuke persberichten met super leuke producten tot persberichten die totaal niet bij mij en mijn blog passen. Voorbeelden zijn kinderkleding, kinderwagens en high end fashion. Ik vond het wel weer eens tijd om de berichten te delen die wel heel interessant zijn zoals die van Andrélon Biotin Strength.

Douglas Abercrombie & Fitch First Instinct for Women

abercrombie & fitch first instinct eau de parfum

Top: zongekuste magnoliabloemen in combinatie met de schil van een verkwikkende grapefruit ontwaken de zintuigen, terwijl passiefruit een zoete, dauwachtige helderheid toevoegt. Een geraffineerde en speelse opening.
Hart: wilde oranjebloesem borduurt verder op het schitterende bloemenspoor, terwijl vlinderorchidee vermengt met exotische waterlelie het hart van het parfum afronden. Vrouwelijkheid wordt sensueel en betoverend.
Basis: amber wordt verwarmd door de contrasterende combinatie van romige tonkabonen en aantrekkelijke musk. Het zorgt voor een spoor van ongedwongen verleiding.

In navolging van de introductie van het mannenparfum in 2016, kondigt Abercrombie & Fitch met trots de lancering van ‘First Instinct’ for Women aan, exclusief ontwikkeld in samenwerking met Inter Parfums. Zowel het heren- als het damesparfum is geïnspireerd door dat allereerste moment van aantrekkingskracht, wanneer de werelden van twee mensen met elkaar in aanraking komen en de vonk overspringt. ‘First Instinct’ for Women van Abercrombie & Fitch is vanaf begin maart exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas .

Assortiment en verkrijgbaarheid
Abercrombie & Fitch Eau de Parfum 30 ml € 45,-
Abercrombie & Fitch Eau de Parfum 50 ml € 65,-
Abercrombie & Fitch Eau de Parfum 100 ml € 85,-
Abercrombie & Fitch Bodylotion 200 ml € 26,-

Andrélon Biotin Strength

andrelon biotin strength versterkt breekbaar haar

Versterkt breekbaar haar, voor zichtbaar minder haaruitval door haarbreuk.
Om je haar te versterken zodat het minder snel afbreekt en (zodoende) uitvalt, introduceert Andrélon een vernieuwende haarverzorginglijn: Biotin Strength. Een shampoo, conditioner, masker en crème verrijkt met biotine, één van de belangrijkste vitamines voor het behoud van sterk en gezond haar.

Shampoo Biotin Strength 300 ml Adviesprijs EUR 4,59
Conditioner Biotin Strength 300 ml Adviesprijs EUR 4,59
Versterkend Masker Biotin Strength 250 ml Adviesprijs EUR 4,99
Versterkende Crème Biotin Strength 200 ml Adviesprijs EUR 4,59

Andrélon is onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

The Body Shop Drops of Light™ – Extension

the body shop drops of light

Zorg voor een stralende en egaal uitziende teint dankzij onze Drops of Light™-verzorging. Deze lijn is geschikt voor alle huidtypen en heeft een ultra-sensorische textuur. Met behulp van deze lijn bieden we een complete routine die dag na dag helpt om je huid optimaal te verzorgen. De nieuwe Drops of Light™-producten zijn nu verkrijgbaar in de winkels (met uitzondering van de outlets) en online op thebodyshop.com/nl-nl.

The Body Shop – LASH HERO ALL-IN-ONE MASCARA

THE BIG EASY BRUSH
De dicht op elkaar gepakte haren maken het gemakkelijk om de optimale hoeveelheid mascara te gebruiken bij elke sweep. Het borsteltje kamt en scheidt de wimperharen zorgvuldig voor klontvrije wimpers. De conische punt bereikt elke hoek van het oog en de grote, ronde vorm zorgt voor ultieme lengte en volume.

THE HEROIC NEW FORMULA
Lash Hero is verrijkt met mineralen pigmenten van de hoogste kwaliteit en zwarte parel en zwarte-roos extract, die een intense kleur leveren. Met deze nieuwe mascara verzorg je jouw wimpers tijdens het aanbrengen en bovendien is de Lash Hero ook geschikt voor de gevoelige huid. Klaar voor een open blik en frisse en natuurlijke uitstraling!

Mascara Lash Hero zal beschikbaar zijn vanaf maart 2017 in de winkels (met uitzondering van outlets) en online op thebodyshop.com/nl – €15,50.

Lees ook:
Playboy #generation Press to Play
Persberichten juli 2017
Jo Malone Honeysuckle & Davana
Oriflame My Destiny eau de parfum & Giordani Gold Notte