M.A.C. lipsticks wishlist

door Mariska

M.A.C is een merk die enorm geliefd is, prachtige producten en limited editions heeft, maar de laatste tijd ook in opspraak is omdat zij op dieren testen. Zelf heb ik daar ook wel een mening over maar dat neemt niet weg dat ik M.A.C lipsticks geweldig mooi vind en dat er inmiddels meerdere op mijn wishlist staan. Zelf heb ik (nog) maar één M.A.C lipstick en dat is namelijk M.A.C Please Me.

Lees ook: Pretty Vulgar bij Douglas

M.A.C. lipsticks

M.A.C lipsticks wishlist
van links naar rechts:
All fired up – D for Danger – Flat out Fabulous
Mehr – Relentlessly Red – Russian Red – Studded Kiss

Er zijn vast en zeker veel meer kleuren lipstick die ik nog wil, maar voor nu staan deze pareltjes op mijn wishlist! Ik heb eens zitten kijken op de website van Douglas, omdat ik daar ervaring mee heb én ze daar M.A.C verkopen. Ik moest mezelf echt tegenhouden om niet een gedeelte in mijn winkelmandje te gooien hoor.. ze zijn zo mooi!

Zoals je ziet zijn het eigenlijk alleen maar rode tinten (en donker roze) en die vind ik dan ook echt het mooiste. De lipsticks heb ik op verschillende blogs gezien met swatches daarbij en ja.. liefde! Ik moet nog wel ‘leren’ om lipsticks te gaan dragen als ik naar mijn werk ga bijvoorbeeld. Als ik uit ga doe ik het wel alhoewel dat ook wel een drempel was. Van geen lipstick naar ineens opvallende lippen.. maar nu doe ik het! Dus het wordt voor mij binnenkort een keuze maken en dan mijn collectie gaan uitbreiden denk ik, naast de Please Me die ik al heb!

Lees ook:
Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses
Lidl beauty producten

Hebben jullie M.A.C. lipsticks op jullie wishlist staan? Welke is jouw favoriet?

Gerelateerde artikelen

17 reacties

Danielle 22 juli 2016 - 15:07

Mehr en Relentlessly Red heb ik ook en vind ik geweldig. Vooral Mehr! Ik heb nog veel op mijn wishlist staan. Ik baal alleen dat die Brooke Candy Le laatst zo laat werd aangekondigd. Wou dolgraag Whirl hebben daarvan.

Nicole 6 februari 2016 - 23:35

Oeh wauw wat een prachtige tinten!

Mandy 6 februari 2016 - 17:25

Wat een grote wishlist 😀 Zelf heb ik er ook een aantal die ik graag wil hebben, maar dat zijn toevallig allemaal totaal andere dan jij wilt. Op mijn wishlist staan namelijk Velvet Teddy, Ruby Woo en de Ariane Grande lipstick (mits die nog te koop is tegen de tijd dat ik weer geld heb haha).

Eilish 6 februari 2016 - 11:49

Russian Red was mn 2e mac lipstick. I love it! Mehr wil ik ook nog graag hebben! K heb vooral veel donkere kleuren.. diva rebel viva glam ariana… etc.

Darina 6 februari 2016 - 08:40

Ik heb nog nooit een M.A.C. lipstick gekocht maar ik vind de Mehr er heel mooi uitzien. Dus wie weet…

Jana 6 februari 2016 - 00:40

Ik heb Mehr en ik kan je hem zeker aanraden! Het is een ideale kleur als je het nog niet zo gewoon bent om lipstick te dragen en hij past echt overal bij! Bij mij staat o.a. Please me op mijn wishlist!

Mariska 6 februari 2016 - 10:58

Ah thanks! Please Me heb ik dan maar vind hem misschien toch iets te roze… Dan wordt Mehr denk ik m’n volgende 🙂

Mariska 5 februari 2016 - 21:40

Mehr staat bij mij ook hoog! Ze zijn ook zo mooi 😀

Melissa 5 februari 2016 - 20:34

Mooie wishlist! Eigenlijk vind ik die ook allemaal musthaves, maar matte lipsticks werken gewoon niet bij mij. Het ziet er zo lelijk uit met mijn eeuwig droge lippen…

Mariska 6 februari 2016 - 10:59

Ah dat is wel jammer! Helpt het ook niet als je scrubt en daarna balsem aanbrengt?

Melissa 6 februari 2016 - 11:00

Dan is het wel te doen, maar na 2 uurtjes ziet het er weer niet meer uit. Dramatisch.

Mariska 6 februari 2016 - 11:01

Ah dat is wel echt jammer.. er zijn zoveel mooie matte lipsticks!

Sabrina 5 februari 2016 - 19:54

Mooie kleuren staan er op je wishlist. Relentlessly Red heb ik toevallig en die is retro matte dus wel heel erg droog, maar een bijzonder mooie rode kleur! Flat out Fabulous zou ik ook graag willen hebben.

Mariëlle 5 februari 2016 - 18:29

Nou ga maar vast sparen hihi! Hele mooie tinten!

Annette 5 februari 2016 - 18:06

mehr en among the fireflies zijn mijn wishes 🙂

Milika Walters 5 februari 2016 - 17:44

M.A.C. Flat out fabulous is mijn favoriete lipstick! Hij is mat en heeft een donker roze/paarse kleur!

Mariska 6 februari 2016 - 11:00

Ja die lijkt me ook echt mooi, gewoon als een donkere tint 🙂

Reacties zijn gesloten.