You are here: Home » Beauty » M.A.C. lipsticks wishlist

M.A.C. lipsticks wishlist

M.A.C lipsticks wishlist

M.A.C is een merk die enorm geliefd is, prachtige producten en limited editions heeft, maar de laatste tijd ook in opspraak is omdat zij op dieren testen. Zelf heb ik daar ook wel een mening over maar dat neemt niet weg dat ik M.A.C lipsticks geweldig mooi vind en dat er inmiddels meerdere op mijn wishlist staan. Zelf heb ik (nog) maar één M.A.C lipstick en dat is namelijk M.A.C Please Me.

Lees ook: Pretty Vulgar bij Douglas

M.A.C. lipsticks

M.A.C lipsticks wishlist
van links naar rechts:
All fired up – D for Danger – Flat out Fabulous
Mehr – Relentlessly Red – Russian Red – Studded Kiss

Er zijn vast en zeker veel meer kleuren lipstick die ik nog wil, maar voor nu staan deze pareltjes op mijn wishlist! Ik heb eens zitten kijken op de website van Douglas, omdat ik daar ervaring mee heb én ze daar M.A.C verkopen. Ik moest mezelf echt tegenhouden om niet een gedeelte in mijn winkelmandje te gooien hoor.. ze zijn zo mooi!

Zoals je ziet zijn het eigenlijk alleen maar rode tinten (en donker roze) en die vind ik dan ook echt het mooiste. De lipsticks heb ik op verschillende blogs gezien met swatches daarbij en ja.. liefde! Ik moet nog wel ‘leren’ om lipsticks te gaan dragen als ik naar mijn werk ga bijvoorbeeld. Als ik uit ga doe ik het wel alhoewel dat ook wel een drempel was. Van geen lipstick naar ineens opvallende lippen.. maar nu doe ik het! Dus het wordt voor mij binnenkort een keuze maken en dan mijn collectie gaan uitbreiden denk ik, naast de Please Me die ik al heb!

Lees ook:
Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses
Lidl beauty producten

Hebben jullie M.A.C. lipsticks op jullie wishlist staan? Welke is jouw favoriet?