Lush Whoosh shower jelly

lush whoosh shower jelly

Sinds ik met Evelien naar Lush ging in Amsterdam heb ik weer veel nieuwe producten leren kennen van Lush. De een nog lekkerder dan de andere, maar ik had ook geroken die duidelijk helemaal niet mijn smaak zijn. Zoals bijvoorbeeld een zeep die naar marsepein ruikt, daar maak je me zeker niet blij mee. Lush Whoosh shower jelly rook ik daar toen voor het eerste. Ik was verkocht, maar in gebruik leek hij toch niet erg handig.

Lees ook: Lush Retread haar conditioner

Lush Whoosh shower Jelly

lush whoosh shower jelly


De geur van Lush Whoosh shower jelly vond ik direct super lekker! Het is een hele frisse geur. De foto is jammer genoeg niet zo mooi gelukt en een beetje bewogen, maar zo zie je wel wat de geuren zijn die erin verwerkt zijn. Ik vind dit echt een geur om lekker mee wakker te worden ‘s ochtends onder de douche. Het is zo’n frisse geur en daarmee begin je je dag erg fijn. Helemaal opgewekt en fris! Vooral door de heerlijke citroen en limoen geur natuurlijk.

Product

lush whoosh shower jelly

Whoosh Shower Jelly om de dag goed te laten beginnen. Stel je even voor: wekker gaat af, irritant geluidje, voelt alsof het absoluut nog geen ochtend is, maar helaas! Je hebt je wekker niet per ongeluk vier uur te vroeg gezet, je moet er uit…

Strompel richting keuken, pers een sapje, neem je Whoosh Jelly, spring onder de douche, was je haren en lichaam, spring fris en fruitig op je fietsje en vergaderen maar! Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf een klontje tussen je handen tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar! Ook kun je een klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie onder de douche!

Het product zelf was voor mij wel een punt om aan te wennen eigenlijk. Normaal denk je bij een shower jelly niet aan een vast product maar meer aan een gel vorm. Dat is natuurlijk heel makkelijk aanbrengen maar dit werkt anders. Kennen jullie Flubber nog van vroeger? Of van die potjes met slijm? Daar kun je dit een beetje mee vergelijken. Het is een vaste vorm. Eerst probeer ik dit in zijn geheel uit het potje te halen en mijn lichaam mee in te smeren maar dit werkte toch niet zoals ik wilde. Het wordt product wordt namelijk heel glad en dit valt dan ook zo uit je handen vandaan. Dat werkt niet. Op een gegeven moment heb ik een heel klein stukje afgebroken en dit gebruikt op zowel een washandje als mijn douchepuf en dit werkt wel! Met een heel klein beetje schuimt hij op die manier al enorm! Hij is dus ook nog zuinig waardoor je hem lang kunt gebruiken.

Hier zie je ook dat er staat dat je hem eerst in de vriezer of koelkast kunt liggen en daarna te gebruiken. Dit heb ik niet zelf geprobeerd omdat ik dat heel erg onhandig vind. Ik wil het namelijk gewoon bij de hand hebben en in de douche hebben staan als ik ga douchen. Wel kan ik me voorstellen dat het voor de structuur een verbetering is. Hij is dan makkelijker in zijn geheel vast te houden in je hand.

Ingrediënten


Lush staat natuurlijk mede bekend om de zo goed als alle natuurlijke ingrediënten die er worden gebruikt in de producten die zij maken in de Lush Kitchen. Zoals je op de lijst met ingrediënten kunt zien zit er wel SLS (sodium laureth sulfate) in. Dit is een stof die ervoor zorgt dat er schuim ontstaat en kan uitdrogend voor je huid werken. Verder zie je een aantal verse oliën staan die natuurlijk wel weer heerlijk zijn!

Inhoud en verkrijgbaarheid

Whoosh shower jelly is verkrijgbaar bij een fysieke Lush winkel of online. De inhoud die je hier ziet is 100 gram, maar hij is ook te verkrijgen in 240 gram. 100 gram kost €6,05 en 240 gram kost €11,65.

Ik zou je deze erg aanraden als je op zoek bent naar een product voor onder de douche om lekker mee wakker te worden. Hij is fijn in gebruik en ook erg zuinig. Het enige dat ik wel wat jammer vind is dat de geur niet zo lang blijft hangen, maar dat vind ik persoonlijk jammer. Onder de douche zelf ruikt hij wel heerlijk!

Lees ook:

Lush Curly Wurly kokos shampoo

Hebben jullie ervaring met Lush Whoosh shower jelly?

17 Reacties

 1. 30 november 2014 / 13:20

  Deze ruikt ZO lekker! Zo ben je meteen wakker ‘s ochtends 😉 Ik heb trouwens nog een andere makkelijke en knoei-proof manier om de jelly te gebruiken! Maak je douchepuff nat en wrijf m over de jelly (in het potje). Schuim! En je hebt niet rond vliegende stukjes jelly enz 😉
  Lees het laatste blogbericht van Roxanne – Nonique lipbalsem Tropical Treatment en lipbalsem Luxurious lipsMy Profile

 2. Evelien
  15 november 2014 / 22:39

  Ik vind hem ook heerlijk, vooral de geur! Zo lekker fris <3

  • Mariska
   18 november 2014 / 11:58

   Ja ik ben er nog steeds blij mee.. komt door jou! 😛

  • Mariska
   18 november 2014 / 11:58

   Daar heb je zeker gelijk in, dat vind ik namelijk ook! Maar deze heb je helaas niet vloeibaar 🙁

 3. 15 november 2014 / 17:42

  Ik heb de Sweetie Pie jelly gehad en die vind ik qua geur lekkerder, maar ik gebruik hem wel uit zijn geheel ondanks dat het wat onhandig is! 🙂
  Hun Snowman jelly uit het kerstassortiment is ook erg fijn! 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Julie – Julie | Friday Nails: It’s PURpleFECT!My Profile

 4. Kelly
  15 november 2014 / 16:07

  Ik ben dol op deze geur! Ik moet deze jelly echt weer eens meenemen. Van mij mag de geur ook wel wat langer blijven hangen!
  Lees het laatste blogbericht van Kelly – Favorieten van oktoberMy Profile

 5. 15 november 2014 / 15:42

  Ik vond deze ook heel leuk om te proberen maar als hij valt ben je even bezig om hem weer te pakken te krijgen, hahaha. Lekkere geur ook.
  Lees het laatste blogbericht van Annette – Nagels #7 – P2 Business WomanMy Profile

 6. Mayara Esther
  15 november 2014 / 13:16

  Misschien ga ik wel de 100ml versie aanschaffen om te proberen. In de ochtend is het voor mij een must om een douche gel te gebruiken waar ik ook wakker van word – ik hoop dat deze ook zo fijn voor mij werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.