Marc Jacobs Daisy eau de toilette review

marc jacobs daisy eau de toilette

Onlangs heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Marc Jacobs Daisy eau de toilette. Veel over gelezen en vooral de prachtige flacons al vaker voorbij zien komen en nu ‘viel’ die bij mij op de deurmat. Dus je begrijpt, die sprayde ik direct op mijn lichaam. Dit wilde ik gelijk testen met dit lekkere warme weer. De geurnoten van o.a. jasmijn, muskus en grapefruit kun je vinden in de geur. Meer over de geurnoten van het Marc Jacobs parfum en hoe ik het ervaar lees je verderop in dit artikel. Let’s see!

Marc Jacobs Daisy eau de toilette

marc jacobs daisy pinterest | DoorMariska

Topnoten: Wilde aardbeien, vioolbladeren en robijnrode grapefruit
Hartnoten: Gardenia, vioolbladeren en jasmijn
Basisnoot: Muskus

De flacon van Marc Jacobs Daisy eau de toilette vind ik er al heel vrolijk en fris uitzien. Het doet me vooral denken aan de lente met de dop van een ‘daisy’ 🙂 Heerlijk! Bij het opspuiten was ik wel direct verrast. Echt de lente en zomer in één flacon. Al had ik zelf wel eerder gekozen voor een eau de parfum (dat blijft vaker langer bij mij hangen), maar deze is echt heel erg lekker. Ik was dus écht blij verrast. En nu ben ik ook heel erg benieuwd naar de andere geuren van Marc Jacobs.

marc jacobs eau de toilette daisy | DoorMariska

Bij opspuiten ruik ik direct het frisse parfum en blijft ook wel even op mijn huid hangen. Ik blijf hem denk ik een paar uur goed ruiken en daarna lijkt hij langzaamaan te vervagen. Het is natuurlijk persoonlijke voorkeur of van een sterke geur houdt en of je meerdere keren per dag bij spuit, maar zelf doe ik dit wel. Om de geur lekker op te frissen en weer lekker te ruiken op de zonnige dagen. Als je van een zwaarder parfum houdt dan is deze wellicht niet voor jou weggelegd. Maar als je op zoek bent voor een lekkere frisse en zonnige geur voor de zonnige dagen, dan zit je met deze zeker goed!

Ideaal deze geur om lekker op te spuiten, in het zonnetje in een hangmat van Tropilex te gaan liggen 🙂

Ik ben erg blij met dit parfum in mijn stash! Je koopt Marc Jacobs Daisy o.a. bij Douglas en ICI Paris.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook