Notino assortiment wordt groter met deze musthave producten!

by Mariska

Het Notino assortiment breidt uit en daar wil ik over schrijven. Al een tijdje heb ik een samenwerking met Notino en dan mag het nieuws natuurlijk niet ontbreken op mijn blog zoals je begrijpt. Velen weten namelijk niet dat je bij Notino heel veel producten kunt kopen met vaak een flinke korting. Korting als in, dat de prijzen vaak goedkoper zijn dan in de winkels zelf. Daar moet ik wel bij zeggen dat de prijzen per dag kunnen fluctueren. Anyway, ik ga je vertellen wat je vanaf nu ook daar kunt bestellen! :)

Lees ook: Geurkaarsen in lentegeuren!

Notino assortiment breidt uit

notino assortiment erotica

Je kunt het al een beetje op de foto’s zien die ik deel wat er in het assortiment is bijgekomen. En ja, dat hoort ook bij een 30 plus vrouw, toch? ;) Er is namelijk een hele categorie erotica bijgekomen. Je kunt daar onder andere condooms en vibrators vinden. Dat is wel een hele spannende (en leuke!) toevoeging. Dan kun je nog meer op één website tegelijk aanschaffen en dat maakt het compleet en goedkoper.

Niet alleen hebben ze nu erotische artikelen, want je kunt er ook terecht voor maandverband, je menstruatiecup. Een menstruatiecup is trouwens heel duurzaam omdat je hem steeds opnieuw kunt gebruiken na het reinigen. Een tip als je daar naar op zoek bent, al moet het wel bij je passen en moet je het wel fijn vinden om te gebruiken.

Maar ook babyspullen

Een leuke toevoeging die ik nog wilde vermelden zijn de nieuwe producten in de categorie baby. Hier vind je bijvoorbeeld slabbetjes en flesjes voor je baby. Dat kun je nu bij Notino dus ook aanschaffen voor de beste prijs op dat moment.

Zoals je ziet is er een leuke uitbreiding van het assortiment waar mensen wel wat aan gaan hebben! Uiteraard blijft Notino voor mij een favoriet voor make-up, parfums en geurkaarsen zoals die van Bath & Body Works :)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?