Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Douglas On Fire

douglas on fire

Ik wist wel dat Douglas tegenwoordig eigen Douglas make-up producten had, maar daar was ik verder nooit echt naar gaan kijken. Ik liep van de week in de stad en moest wachten op de bus, dus liep langs Douglas en toen zag ik daar een nagellakschap staan die dichtbij de deur stond. Mijn aandacht zat dus heel snel bij dat nagellakschap en ik besloot even te gaan kijken. Er waren veel ‘standaard’ kleuren maar toch nam ik er twee mee, waaronder Douglas On Fire. Nu ga ik hem laten zien!

Lees ook: Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold

Douglas On Fire

douglas on fire

Toen ik deze zag staan in het schap wist ik direct dat ik deze mee wilde nemen. Dit was geloof ik nog niet een kleur die ik in mijn stash had zitten. Die keuze was dus snel gemaakt. Hij heeft een soort sand finish die de OPI lakjes ook hadden. De kleur is bordeauxrood en bevat rode en gouden glitters. Wat een mooie combinatie! Ik kon ook niet wachten tot ik Douglas On Fire op mijn nagels kon doen en daar foto’s van kon maken. Je ziet ze hier 😉

douglas on fire
douglas on fire

Zoals je ziet op de foto’s glittert hij echt tegen je op. Is dat een woord? Goed, hij is echt super mooi en de bordeauxrode kleur heeft ook een goede dekking. Je kunt eigenlijk makkelijk een laagje gebruiken, maar op de foto’s heb ik twee laagjes gebruikt. Dit doe ik eigenlijk altijd wel om de kleur mooi uit te laten komen en er zeker van te zijn dat alles goed gedekt is. De droogtijd is vrij snel ook eigenlijk en dat is heel erg fijn. De kwast is wat smaller en werkt ook heel fijn.

Deze lak vind ik echt wel een mooie toevoeging aan mijn stash. Je koopt Douglas On Fire alleen bij Douglas en kost €6,95. Daarvoor krijg je 10ml aan lak wat ik meer dan goed vind. Deze lak kan ik je echt aanraden en ook even in het schap te kijken als je bij Douglas komt. Ze hebben veel meer mooie lakken die ook online verkrijgbaar zijn!

Lees ook:
Essence Need your love & Plump power
Essie After Sex, nagellak voor kerst?

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 26 mei 2016 / 15:14

  Wat een leuk kleurtje!! Leuke glittertjes!
  Lees het laatste blogbericht van Eva – PaarsblauwMy Profile

 2. irene
  22 mei 2016 / 14:06

  Echt n leuk kleurtje!! 🙂 Zou ‘m zelf ook zo dragen 🙂 X

 3. Crafty Time | Janneke
  21 mei 2016 / 16:12

  Super dat je zo positief bent, het is echt een prachtige kleur met veel glitters! Ik ga zeker eens bij het nagellak schap in de Douglas kijken! xx
  Lees het laatste blogbericht van Crafty Time | Janneke – HairinspirationMy Profile

 4. 21 mei 2016 / 16:06

  Ja deze kleur vind ik echt heel erg gaaf! Ik had ooit ook zoiets met glitters, maar die heb ik opgemaakt helaas 🙁 Ik vind deze echt mooi en helemaal niet zo duur!
  Lees het laatste blogbericht van Catherine – Zomer Outfits Met Your Look For LessMy Profile