4 leuke traktatie ideeën voor de basisschool

leuke traktaties voor kinderen feestbox

Wanneer je zoon of dochter jarig is, is er een hoop dat moet gebeuren. Cadeautjes moeten worden gekocht, het kinderfeestje moet worden georganiseerd en de leuke traktatie moeten worden voorbereid. We nemen je graag wat werk uit handen door je de leukste traktatie-ideeën voor de basisschool te geven. 

Ben je niet op zoek naar een traktatie voor de basisschool, maar voor een kinderfeestje? Ook daarover lees je meer in dit artikel. Lees dus snel verder en ontdek alles over de leukste traktaties.

Leuke traktatie zoals unieke feestboxen

Feestboxen zijn dozen die je in elkaar vouwt en welke je vervolgens kunt vullen met wat je maar wil. Denk hierbij aan snoepgoed met een leuke sleutelhanger en een klikarmband. Ideaal om uit te delen als traktatie op de basisschool, dus. Zo heeft ieder kind zijn eigen box, die ze na school mee naar huis kunnen nemen.

Er zijn feestboxen in eindeloos veel thema’s te vinden. Denk hierbij aan een roze thema, unicorn thema of voetbal thema. Wie kiest voor een voetbal thema, kan de feestbox vullen met een leuke voetbal traktatie.

Uitdeelzakjes met snoep

Vind je feestboxen gevuld met traktaties te groot? Dan kun je er ook voor kiezen om feestzakjes uit te delen. Net als feestboxen, kun je deze eenvoudig vullen met snoep of ander lekkers. Daarnaast kun je de zakjes vullen met bijvoorbeeld een klein autootje, een nagellak flesje of een kartonnen minipuzzel. 

Ook uitdeelzakjes zijn verkrijgbaar in allerlei thema’s. Laat je zoon of dochter een thema kiezen en maak het uitdelen tot een groot succes. Denk aan thema’s zoals dino’s, zeemeerminnen of Batman. 

Bekers gevuld met lekkers

Kies je liever voor een duurzame traktatie? Dan is een traktatiebeker een goede keuze. Ook een beker kun je vullen met lekkers of speelgoed. Wanneer de beker leeg is, kan deze opnieuw gebruikt worden om uit te drinken.

Er zijn bekers zonder deksel of met deksel verkrijgbaar. Wie kiest voor een beker met deksel, trakteert een beker die overal mee naartoe kan!

Uitdelen op een kinderfeestje

Ben je naast traktaties voor op de basisschool, ook op zoek naar traktaties voor een kinderfeestje? Hiervoor kun je dezelfde ideeën gebruiken. Organiseer een kinderfeest met een thema naar keuze en geef een feestbox, uitdeelzakje of traktatiebeker na afloop van het feest.

Wil je de kinderen tijdens het feest iets geven om mee te spelen? Geef de traktaties dan alvast bij aanvang van het feestje. Zo weet je zeker dat de kinderen even zoet zijn en jij je handen vrij hebt om het feest tot een succes te maken.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook