Leuke cadeaus voor moederdag

Het is bijna weer Moederdag en dat is natuurlijk de uitgeroepen dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Nu heeft natuurlijk niet iedere moeder dezelfde interesses en daarom leek het mij leuk om een artikel te maken waarin ik een aantal verschillende leuke cadeaus laat zien. Ik geloof best dat je op deze manier inspiratie kunt op doen!

Beauty

moederdag iciparisxl

Als je een mama hebt die heel erg van beauty houdt, dan heb je natuurlijk zoveel leuke cadeaus! Ik nam een kijkje op de website van ICIParisXL* en kwam daar een aantal leuke producten tegen, die ook nog eens in de aanbieding zijn. Win – win situatie!

Lancome La Vie Est Belle eau de parfum* – €45,99
UD XX VICE LTD RELOADED* (limited edion van Urban Decay) – €53,00
Pakket met Alien eau de parfum 30ml, body lotion 50ml en shower gel 50ml* – €59,95

Gepersonaliseerde artikelen

moederdag webrpint

Natuurlijk is het ook leuk om iets persoonlijks te geven. Gelukkig is het niet zo heel erg moeilijk om daar iets voor te vinden en gaat het verder dan een standaard foto in een fotolijstje. Zo vind je bij Webprint.nl bijvoorbeeld gezinsplanners, agenda’s, bierviltjes, sleutelhangers, de bekende gepersonaliseerde mokken en natuurlijk keuze uit een mooi canvasdoek, foto op hout en ga zo maar door. Daar kun je vast iets leuks voor bedenken en ik denk dat veel moeders hier toch enorm blij mee zullen zijn. Keuze genoeg en ik denk dat er zeker iets leuks tussen zit!

Dagjes weg

Zelf zou ik het heel leuk vinden om te geven, namelijk een dagje weg. Je hebt natuurlijk superveel keus tussen alle aanbiedingen, maar waar ik keek met een vriendin was gewoon online bij de NS. Je gaat naar NS Spoordeelwinkel en daar vind je echt hele leuke dagjes weg in allerlei genres. Zo heb je bijvoorbeeld een dagje Roermond, een overnachting in Den Haag of Maastricht, je kunt naar Diergaarde Blijdorp of een rondvaart in Leiden. En zo zijn er nog veel meer opties die aantrekkelijk geprijsd zijn. Zelf ben ik een keer met een vriendin een dagje naar Utrecht geweest waarbij je gratis ergens een broodje en wat drinken kon halen 🙂 super leuk!

Lees ook:
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Op jezelf wonen de voor- en nadelen

Wat gaan jullie geven aan je moeder?
 

Dit is een gesponsorde post.

COMMENTS

  • Zo’n dagje weg, dat vind ik altijd een goed idee. Daar scoor je vaak beter mee dan met materiële spullen, want iets met een geur is toch dikwijls een risico hé…

  • Leuke ideetjes, hier gaat iedere moeder denk ik wel blij mee zijn! 🙂

  • Echt hele leuke tips! Ik vind het altijd zo moeilijk om een leuk en passend cadeautje te bedenken.

  • Wat een leuke cadeau tips! Zeld vind ik parfums of dagjes uit wel heel leuk om te geven. Stiekem is alles wel leuk, maar ik ben al lang blij dat mijn mama en ik het zo goed met elkaar kunnen vinden.

  • Joyce - LemonyLifenl 22 april 2016 At 09:31

    Leuk! Ik ga mijn moeder een dagje weg geven!

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *