Leuke cadeaus voor moederdag

moederdag webrpint

Het is bijna weer Moederdag en dat is natuurlijk de uitgeroepen dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Nu heeft natuurlijk niet iedere moeder dezelfde interesses en daarom leek het mij leuk om een artikel te maken waarin ik een aantal verschillende leuke cadeaus laat zien. Ik geloof best dat je op deze manier inspiratie kunt op doen!

Beauty

Als je een mama hebt die heel erg van beauty houdt, dan heb je natuurlijk zoveel leuke cadeaus! Ik nam een kijkje op de website van ICIParisXL* en kwam daar een aantal leuke producten tegen, die ook nog eens in de aanbieding zijn. Win – win situatie!

Lancome La Vie Est Belle eau de parfum* – €45,99
– UD XX VICE LTD RELOADED* (limited edion van Urban Decay) – €53,00
Pakket met Alien eau de parfum 30ml, body lotion 50ml en shower gel 50ml* – €59,95

Gepersonaliseerde artikelen

Natuurlijk is het ook leuk om iets persoonlijks te geven. Gelukkig is het niet zo heel erg moeilijk om daar iets voor te vinden en gaat het verder dan een standaard foto in een fotolijstje. Zo vind je bij Webprint.nl bijvoorbeeld gezinsplanners, agenda’s, bierviltjes, sleutelhangers, de bekende gepersonaliseerde mokken en natuurlijk keuze uit een mooi canvasdoek, foto op hout en ga zo maar door. Daar kun je vast iets leuks voor bedenken en ik denk dat veel moeders hier toch enorm blij mee zullen zijn. Keuze genoeg en ik denk dat er zeker iets leuks tussen zit!

Dagjes weg

Zelf zou ik het heel leuk vinden om te geven, namelijk een dagje weg. Je hebt natuurlijk superveel keus tussen alle aanbiedingen, maar waar ik keek met een vriendin was gewoon online bij de NS. Je gaat naar NS Spoordeelwinkel en daar vind je echt hele leuke dagjes weg in allerlei genres. Zo heb je bijvoorbeeld een dagje Roermond, een overnachting in Den Haag of Maastricht, je kunt naar Diergaarde Blijdorp of een rondvaart in Leiden. En zo zijn er nog veel meer opties die aantrekkelijk geprijsd zijn. Zelf ben ik een keer met een vriendin een dagje naar Utrecht geweest waarbij je gratis ergens een broodje en wat drinken kon halen :) super leuk!

Lees ook:
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Op jezelf wonen de voor- en nadelen

Wat gaan jullie geven aan je moeder?
Dit is een gesponsorde post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *