Leuke blog planners van Etsy

leuke blog planners van etsy

Ineens kreeg ik het in mijn hoofd; ik wil een hele leuke blog planner. Daarna kwam direct Etsy in mijn hoofd dus je laat het al; dit artikel gaat over leuke blog planners van Etsy! Ik heb gisteravond de hele avond op Etsy zitten neuzen naar leuke blog planners. Sowieso vind ik de vormgeving altijd wel belangrijk maar ik vind het ook heel leuk om dingen bij te houden. Zo kun je natuurlijk per artikel een blad invullen, je kunt je social media statistieken bijhouden per maand (week of dag) en ook kun je een heel handig overzicht maken voor de ingepland artikelen. Omdat ik zeker weet dat er lezers zijn met een eigen blog die blog planners ook leuk vinden, heb ik mijn favorieten op een rij gezet. Ze komen dus allemaal van Etsy en zijn, tegen betaling, ook te downloaden. De prijzen vallen allemaal hartstikke mee, vind ik!

De leuke blog planners van Etsy

Deze vind ik leuk! Dit is dus een soort planner die je gebruikt om je statistieken bij te houden van je social media en je blog. Je houdt de bezoekersaantallen bij, maar ook het aantal volgers op de verschillende kanalen. Erg leuk! Je kunt dan precies zien hoeveel je gegroeid bent in een bepaalde periode. Dit wil ik zelf echt gaan bijhouden, zodat je er later naar terug kunt kijken. Leuk bedacht!
Download social media planner en stats – €2,24

leuke blog planners van etsy

Deze planner trok eigenlijk direct mijn aandacht door de leuke vormgeving. Precies mijn smaak! Deze is wel een stuk uitgebreider dan de vorige ook. Je kunt hier kiezen uit verschillende designs. Je vind hier onder andere een planner voor je blog, contacten en marketing. Maar er zit nog veel meer in en dat moet je zelf even bekijken 😉 Als extra is er toegevoegd dat je kunt kiezen uit verschillende kaften en achterkanten qua design. Leuk voor als je het uitprint en er echt een boekwerk van gaat maken. Deze is wel duurder, maar hier kun je ook veel meer mee! Er zit bijvoorbeeld geen datum/tijd op, waardoor je het ontelbaar lang kunt gebruiken.
Download business planner – €8,38

leuke blog planners van etsy

Deze is daarentegen weer wat simpeler, maar ook wat compacter met een goede opties. De vormgeving vind ik weer hartstikke leuk! Het is net zo simpel als het eruit ziet. Je schrijft de naam van de blogpost op en kunt aanvinken of je er al foto’s voor hebt gemaakt, de post geschreven hebt en deze hebt geupload. Erg leuk zo’n overzicht! Ook kun je je ideeën kwijt voor nieuwe blog artikelen.
Download Weekly blog planner – €2,33

leuke blog planners van etsy

Dit is een social media planner en een blogpost planner en ook vrij simpel. Wederom vind ik het design en de simpelheid van het design erg leuk en handig. Het is overzichtelijk zonder teveel poespas. Daar hou ik van! Hij lijkt ook een beetje op de Hema planner (die je kunt winnen 😉 ) alleen heeft deze net wat meer opties.
Download social media & blog planner – €3,37

leuke blog planners van etsy

En deze vind ik ook super tof qua vormgeving en hoe uitgebreid het is. Zoals je al op de foto kunt zien zitten er heel veel verschillende bestanden in die je kunt uitprinten! Van het plannen van blogposts, tot het bijhouden van lopende give aways, inkomen, contacten en product reviews. Zeer uitgebreid dus en je kunt daadwerkelijk alles bijhouden qua planning voor je blog. Deze staat bij mij heel erg hoog op mijn lijstje en overweeg ik ook echt aan te schaffen. Of eigenlijk allemaal, maar dat is een beetje teveel van het goede 😉
Blog management en planner set – €13,52

Ik ga ook eens aan de gang om te kijken of ik zelf zoiets kan maken en te laten zien (en downloaden) op mijn blog. Lijkt me dus super leuk om zoiets te kunnen maken zodat anderen het kunnen gaan gebruiken ook. Natuurlijk zijn er nog veel meer van dit soort planners te vinden op heel internet en ook op Etsy, maar dit is de selectie die ik heb gemaakt op basis van wat ik zelf leuk vind 🙂 Je zult je wel moeten registreren op Etsy en dus een account aanmaken, maar dat is zo gedaan. Daarna gaat er een wereld voor je open, geloof me! Je vind er bijvoorbeeld ook hele mooie WordPress thema’s.

Lees ook:
Het geheime project van Astrid (miss Sentinelli) en mij is online!
Another blogging tag
6 tips om van je telefoonverslaving af te komen

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook