Essence Indian Summer

essence indian summer

Het is alweer even geleden dat ik een lakje liet zien, toch? 😉 Nu ga ik je Essence Indian Summer laten zien. Een lakje die qua kleur tussen lichtroze en licht oranje in zit. Zelf denk ik toch dat hij meer lichtroze is. Als je het mij vraagt is hij helemaal mooi voor de zomer! Het is echt een zomerse frisse kleur die volgens mij in samen met van die Ibiza armbandjes heel mooi staan. Ik heb hem ook alweer een tijdje in huis eigenlijk. Goed genoeg, kijk mee!

Lees ook: Nagellak setjes van Action (3x!)

Essence Indian Summer

essence indian summer
essence indian summer

Essence Indian Summer vind ik dus echt wel een hele mooie kleur, maar er is wel een nadeel aan. Iets wat ik vaak tegenkom bij lichte kleuren nagellak. Dat is dat de nagellak wat dikker of meer stroperig lijkt dan de andere kleuren die wat donkerder zijn. Waarom dit is? Geen enkel idee waarom dit is, maar dit heb ik dus ook bij deze nagellak. Hij lakt dus helemaal niet zo fijn. Het is ook zeker aan te raden om twee laagjes aan te brengen. Met een enkele laag dekt hij zeker niet helemaal en zie je je nagels erdoorheen. De swatches die ik heb gemaakt vind ik dan ook niet helemaal mooi, maar ik kreeg het niet mooier.

essence indian summer
essence indian summer

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Essence Indian Summer vind ik dus echt een hele mooie lak wat past bij de zomer en de lente, maar de lak zelf vind ik niets. De dekking is niet zo goed helaas en ook de structuur is wat dik waardoor je niet zo mooi kunt werken. Dat zie ik heel erg terug aan de nagellak swatches hier boven. Het kan natuurlijk aan mij liggen, maar in dit geval verwacht ik dat niet 😉 Ik heb wel eens mooiere swatches gehad, volgende keer beter 🙂

Je kunt Essence Indian Summer alleen kopen bij Kruidvat. Deze lakjes bevatten 8ml aan lak en kosten €1,79 per stuk. Wel lekker budget dus!

Lees ook:
Essie Full Steam Ahead
Essence Need your love & Plump power

18 Reacties

 1. Evelien
  24 juni 2016 / 22:12

  Wat een lekker zomers kleurtje!

 2. Jolet
  24 juni 2016 / 13:01

  Wat een leuk kleurtje!

  • Mariska
   Auteur
   26 juni 2016 / 23:40

   Ik heb het lang niet met alle lakjes van essence, maar wel met (hele) lichte kleuren, vaak ook van andere merken.

 3. 24 juni 2016 / 08:38

  De kleur is erg mooi, heb hem zelf ook. Mij viel ook op dat de structuur van de lak iets anders was dan de andere lakken dit ik de laatste tijd van Essence had geprobeerd, ik dacht dat het aan mij lag. Maar voor de prijs is het een hele mooie zomerse lak voor erbij!
  Lees het laatste blogbericht van Lonneke – Essie Lounge Lover Collection, Spring 2016 | Off TropicMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   26 juni 2016 / 23:41

   Ja inderdaad, bij de andere lakken van Essence die ik heb gekocht de laatste tijd heb ik het dus helemaal niet.

  • Mariska
   Auteur
   26 juni 2016 / 23:41

   Bij andere merken heb ik het ook met (hele) lichte kleuren nagellak. Heb ik ook met de herfst/winter collectie van Essie gehad van vorig jaar. Weet niet hoe dat komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.