Lancome Idole Nectar eau de parfum

Lancome IDÔLE NECTAR EAU DE PARFUM nieuw

In 2022 zal Lancôme een nieuw hoofstuk aan het Idôle avontuur toevoegen met de creatie van een geur die samenvalt met de inzet en toewijding voor een meer duurzame ontwikkeling, gebaseerd op de meest sterke ambities van onze tijd. Hier vind je meer over het nieuwe parfum Lancome Idole Nectar eau de parfum van Lancome.

Lancome Idole Nectar eau de parfum

De roos en de vanille in Lancome Idole Nectar eau de parfum zijn duurzaam geoogst, en brengen op deze manier de eco-minded visie van Lancôme op beauty rechtstreeks naar de kern, het hart van de compositie. Deze ingrediënten zijn gecombineerd met een verrassend popcorn-akkoord dat een olfactorische ontwrichting veroorzaakt en deze neo-gourmand geur naar een onbekend, aanlokkelijk terrein brengt…het verhaal gaat als het ware verder maar dan vanuit een compleet nieuwe start.

Meer dan enkel een parfum weet Idôle Eau de Parfum Nectar de krachtige overtuigingen te vangen die Lancôme onderschrijft en met de wereld deelt, ook voor de nieuwe generatie moderne vrouwen. Als een concrete poging om de wereld in de juiste richting te bewegen. Door de weg vrij te maken voor een gedurfde creativiteit en een zekere mate van toewijding, moedigt het alle vrouwen ter wereld aan om ook voor zichzelf eraan bij te dragen. Better me, better world

Lancome IDOLE NECTAR EAU DE PARFUM | DoorMariska

Het begint allemaal bij de frisheid van het iconische Idôle peerakkoord. Sappig en verrukkelijk, verheldert dit akkoord de overdadige bloemblaadjes van het pioenroos-akkoord en de romige zachtheid van het magnolia-akkoord.

De iconische bloem in het hart van Idôle transformeert naar een indrukwekkend ‘soufflé’ rozenakkoord: een duo van de Isparta roos en een zweem van een Centifolia rozen essence, nog eens versterkt door rozenwater en een hintje rozen absolute, als het doordringt naar een opzwepende bries van frisse lucht. Gekleurd door een fruitige sluier van rode appel, versterkt door een realistische en ultramoderne esthetiek, biedt de koningin onder de bloemen een ervaring als nooit eerder tevoren…

Het aanlokkelijke aspect van de geur wordt nog eens extra versterkt door het verrassende element van het popcornakkoord, dat deze geur ronduit uniek maakt: de warmte van deze gekarameliseerde accenten weet op uitmuntende wijze de rijkheid van de premium infusie van de Bourbon vanille uit Madagaskar te omhullen terwijl de aromatische effecten van het graan evengoed een zekere nuance toevoegen aan de intense, houtachtige diepte van de Indonesische patchoeli.

Gemotiveerd geraakt door de visie van een nieuwe geurende heerlijkheid zal de komst van Idôle Eau de Parfum Nectar de horizon van olfactorische mogelijkheden verbreden om zowel lichaam als geest in beweging te brengen. Een geur die geïnspireerd is door de toekomst, voor alle vrouwen die voor morgen een nieuwe koers willen uitstippelen.

Idôle Nectar Eau de Parfum prijzen

Idôle Nectar Eau de Parfum 25ml €65,00
Idôle Nectar Eau de Parfum 50ml €103,00
Idôle Nectar Eau de Parfum 100ml €143,00

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook