Lancôme Idôle L’intense eau de parfum intense

Lancôme Idôle L'intense

Zodra er het woord ‘noir‘ of ‘intense‘ in een naam van een parfum beschreven is, dan heb je mijn aandacht. Zo ook met Lancôme Idôle L’intense. Een echte zomergeur en laat liet ik hem al zien op mijn Instagram. Ik heb het parfum dan ook alweer een tijdje in huis, maar hé, nu is het mooie weer aanwezig en dan is deze geur ideaal! Ik ga wat meer vertellen over de geurnoten en waarom je deze in je stash moet hebben deze zomer.

Lees ook: 5 zomergeuren voor dames die je moet scoren

Lancôme Idôle L’intense eau de parfum intense

Lancome Idole Lintense pinterest

Idôle L’Intense van Lancome is een Chypre Bloemige geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Idôle L’Intense werd uitgebracht in 2020. Idôle L’Intense is gecreëerd door Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez en Nadege le Garlantezec. Topnoten zijn Pomerans en Mandarijn; hartnoten zijn Turkse roos, Grasse Roos, Egyptische Jasmijn, Arabische Jasmijn (Sambac), Jasmijn en Muskus; Basisnoten zijn Kasjmier hout, Patchouli, Acacia, Madagascar Vanille, Ceder en Sandelhout. (bron: fragrantica)

Hierboven zie je een goede beschrijving van het parfum en ook direct de geurnoten die erin zitten. Normaal gesproken ga ik snel op de geurnoten af en bestel ik het parfum online. Met dit parfum heb ik het toch iets anders gedaan. 2 jaar geleden kwam ik ‘per ongeluk’ in aanraking met dit parfum. Ik was op zoek naar een nieuw parfum en rook deze. Niet direct verliefd, dus liet hem staan.

Op een gegeven moment kwam ik dus weer met Lancôme Idôle L’intense in aanraking. Op dat moment wist ik dat ik hem wel moest hebben. Zo lekker! Het is echt een lekker fris geurtje en zelf (ben er best slecht in) ruik ik wel de mandarijn terug. Hij is inderdaad ook lekker intens en je blijft hem ook lekker lang ruiken.

De platte flacon

Lancome Idole Lintense flacon

De platte flacon moet ik wel even aan wennen. Dit is totaal anders dan alle andere parfums in mijn stash. Eigenlijk is het heel normaal en gaat het automatisch dat je je flacon neerzet. Dat kan bij deze niet. Je kunt hem niet rechtop zetten omdat de onderkant te smal is en niet helemaal vlak. Aan de ene kant zie je het parfum zitten en de andere kant heeft een soort goud matte spiegeleffect. Weet niet hoe ik het anders moet uitleggen.

Geverifieerd door MonsterInsights