Feel good met de snoerloze Swirl Quinyo

swirl quinyo stofzuiger

De slimme stofzuiger Swirl Quinyo heeft veel plussen zodat het heel makkelijk wordt om je huis schoon te houden. Hij is draadloos voor veel bewegingsvrijheid en biedt een maximale zuigkracht. Dankzij de zelfsluitende stofzuigerzak Swirl EasyBag leeg je het stofreservoir zonder dat er een stofwolk ontstaat. Informatie: www.quinyo.nl .  Grappig feitje: soms haal ik de stofzuiger ook weleens door de badkamer.

Swirl Quinyo

Zo blijft je huis ook na het stofzuigen schoon en fris. Een echte feel good stofzuiger dus. De Swirl Quinyo biedt maximale zuigkracht dankzij de krachtige elektronische motor. Deze is ook nog eens erg stil. De stofzuiger kan in één klik worden omgebouwd van steelstofzuiger naar handstofzuiger. Ook de accessoires kunnen gemakkelijk worden verwisseld. Heel fijn dat hij zo stil is natuurlijk, zo’n ouderwets hard geluid zit niemand op te wachten.

Slimme stofzuigerzak

De slimme stofzuigerzak, Swirl EasyBag, vangt al het stof op en sluit zichzelf als je de stofzuigerzak verwijdert. Je hoeft de zak niet eens met je hand aan te raken. In één beweging trek je het hendeltje omhoog en deponeer je de gesloten zak in de afvalbak. Geheel contactloos. Heel fijn, dan heb je geen grote stofwolk als je de stofzuigerzak wilt legen en je handen blijven schoon.

De verwisselbare accu is ook erg handig. Zo kun je een lege accu met één klik snel vervangen door een volle. Dankzij intelligent laadbeheer kun je beide accu’s opladen in het wandlaadstation, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de accu die in de stofzuiger zit. Hiermee kun je het apparaat tot 60 minuten in de krachtige standaard werkstand gebruiken. Goed voor een schone boven- én benedenverdieping.

Informatie

De Swirl Quinyo is verkrijgbaar bij elektrospeciaalzaken en webshops. Ga naar www.quinyo.nl  voor meer informatie. Adviesprijs vanaf € 449.