Kruidvat lash booster een Intensief verzorgend wimperserum

kruidvat lash booster wimperserum

Lange en volle wimpers zijn een droom van ons allemaal. Met de nieuwe Lash Booster van Kruidvat is deze droom binnen handbereik! De Kruidvat Lash Booster is een intensief verzorgend wimperserum voor zichtbaar langere, dikkere en vollere wimpers.

De booster bevat een actief 3-peptidencomplex* en hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt voor een hydraterende werking en verbetert en versterkt de haarstructuur van de wimpers. Daarnaast is het wimperserum verrijkt met biotine en allantoïne voor herstel van de natuurlijke glans. Het product heeft een milde formule en prikt niet in de ogen. Tot slot bevat het product extract van de klaverbloem, welke traditioneel wordt gebruikt om haarverlies te voorkomen. De booster is oftalmologisch en dermatologisch goedgekeurd en heeft binnen vier weken meetbaar en bewezen resultaat met tot wel 37% langere wimpers. De booster is tevens vegan en ongeparfumeerd.

Kruidvat Lash Booster Gebruiksadvies

Voor optimaal resultaat gebruik je dit serum 16 weken, eenmaal per dag, op gereinigde ogen voor het slapen gaan, in een dun lijntje langs de bovenste wimperlijn. Om het effect na de volledige kuur te behouden gebruik je het serum drie tot vier keer per week.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Kruidvat Lash Booster is vanaf 26 november 2019 verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl voor € 9,99.

*3-peptidencomplex bestaat uit pentapeptide-17 dit stimuleert keratine-aanmaak, hexapeptide-16 deze versterkt de werking in combinatie met pentapeptide-17 en tetrapeptide-3, een 3Dwimpersversterker.

Lees ook:
essence What the Fake mascara review
Rimmel wonder’full brow review
Esthecin; het haargroeiserum van Nederlandse bodem