Nieuw: Kneipp douche scrub relaxing

kneipp douche scrub relaxing

Een relaxed gevoel, intensieve verzorging en een milde natuurlijke scrub in 1 product… Kneipp presenteert de nieuwe ‘Relaxing Kneipp douche scrub’. Met deze scrub geef je je huid een celvernieuwende boost. Het reinigt diep en stimuleert de doorbloeding van de huid. Door de natuurlijke peeling met fijne jojobapitjes, essentiële oliën en de rustgevende geur van lavendel stap je met een gladde huid en relaxte mind onder de douche vandaan.

Lees ook: Kneipp Goodbye Stress bodylotion & handcrème

Kneipp Douche scrub relaxing

kneipp douche scrub lavendel

De nieuwe Kneipp douche scrub Relaxing is vanaf maart verkrijgbaar voor € 9,99 (adviesprijs 200 ml).

Zachte jojoba-peeling met ontspannende lavendelgeur

Kneipp Relaxing douche scrub is een aanvulling op de populaire Kneipp Relaxing-collectie met lavendelgeur. Het is een milde scrub die de bovenste dode huidcellen op zachte wijze verwijdert voor een stralende huid. De combinatie van de lavendelgeur en de jojoba-peeling is transformerend. Goed voor body (jojoba) & mind (lavendel).

Lavendel bevat natuurlijke werkstoffen die kalmerend werken via je reukzintuig en je limbisch systeem. Jojoba is goed voor een droge huid en een vette huid en verzacht bij irritatie. Een alleskunner!

5 voordelen van scrubben:

  • Het verwijdert dode huidcellen.
  • Het stimuleert celvernieuwing.          
  • Reinigt de poriën.
  • Verzorgingsproducten worden beter opgenomen.
  • Het voorkomt scheerbultjes en ingegroeide haartjes.

Zo gebruik je de Relaxing douche scrub

Masseer de douche scrub tijdens het douchen met zachte ronddraaiende bewegingen over de vochtige huid van het gehele lichaam met uitzondering van het gezicht. Het liefst 30 seconden per lichaamsdeel en in de richting van het hart. Besteed extra aandacht aan de ruwe plekjes, zoals je ellebogen en knieën. Daarna afspoelen met warm water. Scrub ongeveer 2 keer per week en transformeer de conditie van je huid.

Tip: Smeer na het scrubben je lichaam in met de Relaxing body lotion of huidolie. Je huid neemt dit nu extra goed op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *