The Body Shop Cool Cucumber review

the body shop cool cucumber

Een aantal weken geleden ontving ik echt een heerlijk pakketje van The Body Shop, namelijk met de producten uit de Cool Cucumber lijn. Ben dol op komkommer en deze combinatie leek me dan ook heel fijn. Direct toen ik ging douchen nam ik de producten mee en ik kan je nu voorzien van mijn mening. Een lijn die deze zomer voor het eerst verkrijgbaar zal zijn!

The Body Shop Cool Cucumber

De producten die ik heb ontvangen uit deze lijn zijn de douchegel, body butter, body yoghurt en de handcrème. Het werd nu tijd om deze producten te reviewen op mijn blog en mijn ervaring te delen. Een grappig feitje is dat er sap van komkommers in zit die de verkeerde vorm hadden en niet verkocht konden worden. Zo wordt dat dus goed gebruikt. En dan de eerste indruk van de geur: super fris! Dat komt mede door de biologische, natuurlijke menthol dat in de producten zit.

Cool Cucumber douchegel

De rijk schuimende Cool Cucumber Shower Gel bevat biologische suiker, voelt verkwikkend aan op je huid en ruikt ongelooflijk fris.

De Cool Cucumber douchegel van The Body Shop is ook heerlijk. Zoals je kan zien heb ik hem al een aantal keer gebruikt. In vergelijking tot de andere producten vind ik dat je hier het minste de menthol ruikt en meer de komkommer zelf. Daar is niets mis mee want hij is evengoed heerlijk lekker fris. Ik hou van de geur (en smaak) van komkommer.

Cool Cucumber body butter

De weldadig rijke Cool Cucumber Body Butter bevat Community Fair Trade-sheaboter, waardoor hij niet alleen verkoelend werkt, maar de huid ook gladder maakt en 72 uur lang intensief verzorgt.

Oeh deze The Body Shop Cool Cucumber body butter is wel een dingetje hoor. Hij is heerlijk romig en smeert goed uit en voelt heel voedend. Eigenlijk wat ik wel gewend ben van The Body Shop. Maar als hij eenmaal op je huid zit dan koelt het je huid enorm. Je voelt echt de ‘kou’ op je lichaam en daar moet je wel van houden natuurlijk. Wel een goede reden om hem juist bij heel warm weer te gaan gebruiken natuurlijk 🙂

200ml – €16

Cool Cucumber body yoghurt

Koel lekker af met een royale hoeveelheid Cool Cucumber Body Yogurt. Deze frisse gelcrème bevat naast komkommersap ook biologische Community Fair Trade-amandelmelk, maakt de huid gladder, trekt razendsnel in en werkt 48 uur lang vochtregulerend.

De body yoghurt is ook weer echt een product wat heerlijk is voor de warme dagen. De yoghurt is sowieso al wel verkoelend door de substantie vind ik, maar nu nog meer door de menthol die erin zit. Ook komt de frisse komkommergeur weer om de hoek kijken.

200ml – €10

Cool Cucumber handcrème

Knijp een beetje Cool Cucumber Hand Cream uit de tube om warme handen in no time te verfrissen en te hydrateren. Hij bevat verzachtende Community Fair Trade-sheaboter.

De handcrème is net als de body butter ook erg fris qua geur. Je ruikt echt weer de menthol en de komkommer combinatie en voelt ook weer dat het koel aanvoelt op je handen. Verder voelen je handen wel lekker verzorgend en zacht aan na het gebruik.

30ml – €5,50

Conclusie

Ik vind deze The Body Shop Cool Cucumber lijn heel fijn en gebruik hem dan ook zo goed als dagelijks op dit moment qua douchegel. De body butter en body yoghurt vind ik nog wel wat fris op de huid, maar was wel heel fijn toen ik een beetje verbrand was. Lekker verkoelend en hydraterend.

De producten van The Body Shop vind ik altijd heel fijn qua werking en deze special edition lijn is ook weer heerlijk!

Gaan jullie deze lijn proberen?

Lees ook:
& Other Stories Avant-Garde Air krachtige nieuwe geur
Nivea body soufflé Cherry Blossom & Coconut
Wat Maakt Je Mooi Sexy Bomb Shower smoothie & body butter

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook