Kneipp Goodbye Stress met watermunt en rozemarijn review

kneipp goodbye stress

Vorige week was ik op het event van Kneipp dat gehouden werd op Utrecht Centraal om de Kneipp pop-up store te openen. Een super leuk idee! Kneipp is een merk dat altijd wel in de smaak valt en je kunt het ook leuk aan iemand cadeau geven. De producten zijn sowieso verkrijgbaar via de Kneipp website . In deze review vertel ik meer over de Kneipp Goodbye Stress thee, de douchegel en de douche foam. Naast deze producten is er ook nog een badolie en een kaars.

Kneipp Goodbye Stress

kneipp goodbye stress

Goodbye Stress – Welcome Energy. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie geeft je een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan. Jouw Kneipp moment voor het leegmaken van je hoofd. De verhelderende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract zet stress om in positieve energie. Watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert.

De Kneipp Goodbye Stress bestaat uit een douche foam, een douche gel, een badolie, een kaars en de thee. De badolie heb ik niet geprobeerd omdat ik geen bad heb, simple as that. De rest uiteraard wel en ik wil in deze review de douche foam, douchegel en de thee bespreken en laten weten wat ik ervan vind. Ik kan namelijk wel wat goede energie gebruiken en gelukkig heb ik op dit moment niet zo heel veel stress. Afkloppen dan maar ;)

Kneipp Goodbye Stress douche foam

kneipp goodbye stress douche foam

De douche foam is een heerlijke foam die een nog fijnere geur heeft. Het is van belang dat je goed schudt voor gebruik en je hebt ook echt maar een heel klein beetje nodig die je gemakkelijk uitsmeert over je lichaam. Het product is zuinig, ruikt super lekker fris en ontspannend en laat een zacht laagje achter op je huid. Ik vind het een heel fijn product om te gebruiken in ieder geval. De geur blijft subtiel op je lichaam hangen na het afdrogen.

€8,49 voor 200ml

Douchegel

kneipp goodbye stress douche gel

Zelf vind ik qua gebruik de Kneipp Goodbye Stress douchegel het lekkerste werken. Dat is natuurlijk vrij persoonlijk maar zo’n gel vind ik fijner. Ook deze douche gel bevat watermunt en rozemarijn als geur en is lekker fris en ontspannend. Heerlijk! Ik merk ook wel echt dat ik opgewerkt ben en een fris gevoel heb om de werkdag te beginnen. Ik heb wel het idee dat ik de douchegel iets langer ruik op mijn lichaam na het afdrogen dan de douche foam. Beide heb ik ze een aantal keer gebruikt.

€6,99 – 250ml

Thee

De thee is geen losse thee maar zit gewoon verpakt in zakjes. Deze kan ik helaas niet terugvinden op de website van Kneipp, maar ik kan je vertellen dat het heel fris smaakt. Zelf ben ik niet echt weg van muntsmaak in thee (behalve verse munt) maar deze vind ik erg lekker. Er wordt aangeraden het theezakje rond de 5-8 minuten te laten trekken in kokend water.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik ben groot fan van de Kneipp Goodbye Stress lijn en ik gebruik het nu ook in mijn dagelijkse routine. De geuren zijn heerlijk en geven je echt een fris en ontspannen gevoel tijdens en na het douchen. Gewoon dat je fris je dag kunt beginnen met een leeg hoofd (waar mogelijk natuurlijk, haha). Ja, ik ben enorm fan van deze lijn!

Lees ook:
Pickwick tea topics #1
6 tips om stress te verminderen
Lush Whoosh shower jelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *